Κώστας Φλέγκας για τον «άσο» , έγινε ήδη πρόταση και στους Κωστα Κοκκινάκη, Νίκο Στελλάτο και Φώτη Μπλάνη. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Κώστας Φλέγκας για τον «άσο» , έγινε ήδη πρόταση και στους Κωστα Κοκκινάκη, Νίκο Στελλάτο και Φώτη Μπλάνη.

Ο Υδραϊκός συμφώνησε με τον Δημήτρη Μαυρωτά για τη θέση του προπονητή και με τον Κώστα Φλέγκα για τον «άσο»,ενω έγινε ήδη πρόταση και στους Κωστα Κοκκινάκη, Νίκο Στελλάτο και Φώτη Μπλάνη. Ο Φλέγκας, που ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο Βερολίνο και τη δουλειά του στη γερμανική πόλη κι επέστρεψε στην Αθήνα για να παίξει στον Υδραϊκό.
« κατέληξα στον Υδραϊκό διότι μου άρεσε το πλάνο που μου ανέλυσαν για την ομάδα. Οι άνθρωποι του Υδραϊκού είναι σοβαροί κι αποφασισμένοι να πετύχουν πάνω σε υγιείς βάσεις κι όχι με παχια λόγια να υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν. Θέλουν να χτίσουν σιγά, σιγά την ομάδα, χωρίς έναν μεγάλο χρηματοδότη και να πάμε ψηλά βήμα, βήμα. Θέλουν να φτιαχτεί μια ομάδα που θα παίζει για χρόνια στην Α1, να φτιαχτεί κολυμβητήριο στην Ύδρα και τα παιδάκια του νησιού να έρθουν κοντά στο άθλημά μας.Επίσης η τηλεφωνική επαφή με τον Φίλιππο Καϊάφα, έναν αθλητή που τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια κι από τότε φάνηκε ότι ταιριάζουν οι φιλοσοφίες μας για το άθλημα και τη ζωή, ήταν αυτή που με οδήγησε στο να πω πολύ γρήγορα το «ναι». Θα γίνουμε μια καλή ομάδα, μια καλή παρέα που θα βοηθήσει το άθλημα να αναπτυχθεί».