ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΔΡΑΙΚΟ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΔΡΑΙΚΟ

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της Α1 Εθνικής κατηγορίας στην υδατοσφαίριση εξελίσσεται ο Υδραικός. Ο σύλλογος από το ομώνυμο νησί, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του  στην ημιτελική φάση των play-off του πρωταθλήματος(με 2-1 νίκες έναντι του Εθνικού),όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα η επιτυχία αυτή, εξασφάλισε και την παρθενική παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη. Ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο κατόρθωμα του Υδραικούπροσδίδει το γεγονός ότι τα εντός έδρας παιχνίδια του γίνονταν στην Αθήνα, λόγω έλλειψης κατάλληλου κολυμβητηρίου στην  Ύδρα.

Κεντρικός πυλώνας και φυσικός ηγέτης της ομάδας, είναι αναμφισβήτητα ο διεθνής (βασικός στην Εθνική) τερματοφύλακας Κώστας Φλέγκας. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με την προσπάθεια του συλλόγου και πρόσθεσε. «Ο Υδραικός είχε μία αλλοπρόσαλλη χρονιά κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Τερματίσαμε στην 5η θέση, αν και στον πρώτο γύρο είμασταν μόλις στη 10η. Στο δεύτερο γύρο καταφέραμε, μέσα από μία σωστή παρουσία να βελτιωθούμε αγωνιστικά και βαθμολογικά. Αποκλείσαμε τον Εθνικό και τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε το γνωθι σαυτόν, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όμως η αλήθεια είναι πως θα κάνουμε κάποιες καλές ¨προπονήσεις» , για να μπορέσουμε στη συνέχεια απέναντι στη Χίο (πιθανότατα) να διεκδικήσουμε το χάλκινο μετάλλιο. Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τον Υδραικό αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρώπη. Φυσικά πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση».
Μιλώντας για τον ίδιο δήλωσε,  «είμαι πολύ συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου, οι όποιες βέβαια δεν είναι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα(σ.σ. ο Κώστας Φλέγκας εξασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου σε καθημερινή βάση ). «Θέλω να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και να οδηγήσω την Εθνική ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».
Αναφορικά με το μέλλον του ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως, «περνάω καλά στον Υδραικό και θα ήθελα να παραμείνω στον σύλλογο και τη νέα χρονιά. Βέβαια αν έρθουν πολύ σημαντικές για εμένα προτάσεις, θα αποτελέσουν αντικείμενο συζητήσεις και με την ομάδα για να μπορέσουμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για όλους».