Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας , Βόλος 23-25/07/2010 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας , Βόλος 23-25/07/2010



Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Εθνικό Κολυμβητήριο Βόλου. Κατέλαβε την δεύτερη θέση στον Ε΄ Όμιλο της Δ΄ Εθνικής και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις,
νικώντας την τοπική ομάδα Νίκη Βόλου στο πιο κρίσιμο και συναρπαστικό παιχνίδι της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, σ’ ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, ομάδα που τελικά ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική μετά από αγώνες μπαράζ. Στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Υ.Ν.Ο. ενσωματώθηκαν νέοι αθλητές από την Ύδρα, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν σε αρκετούς αγώνες και να αποκτήσουν έτσι αγωνιστική εμπειρία, με όραμα την άνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες στηριζόμενοι σε Υδραίους αθλητές.
Αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές:Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αναργύρου Μιχάλης, Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, Διαμαντής Ιάσωνας, Δρακόπουλος Γεώργιος, Κοντός Σάββας, Κωνσταντάτος Νίκος, Λυγούρας Δημήτρης, Μαρκαντώνης Δημήτρης, Νομικός Γεώργιος, Νομικός Μάριος, Παγάνης Χαράλαμπος, Παπαδάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Πατσόγας Χάρης, Πετρικιόζογλου Μανώλης, Σκόρρας Γεώργιος, Σταθάκης Στάθης, Τσαβδαρίδης Μιχάλης, τους οποίους και ευχαριστούμε τόσο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά όσο και για το ήθος που επέδειξαν.
Την ομάδα ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι καταξιωμένοι αθλητές:
Θοδωρής Βλάχος , πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό και αρχηγός της ομάδας στην περίοδο κατάκτησης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης καθώς και με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος, Φίλιππος Καϊάφας , Υδραίος πλέον με συμμετοχές σε τέσσερις Ολυμπιάδες, 500 και πλέον συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και πρωταθλητής Ελλάδος με τον Εθνικό Πειραιώς, Νίκος Μαμούρης , με τη σταδιοδρομία του στις ομάδες του Βόλου και Εθνικού Πειραιώς, τέλος, ο πρόεδρος του Υ.Ν.Ο. Θοδωρής Μουστακαρίας , με τη γνωστή σταδιοδρομία του στο χώρο της υδατοσφαίρισης στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς και την Εθνική Ελλάδος, όλοι τους αθλητές πρότυπα για τα νέα παιδιά διδάσκοντας με την αγωνιστική τους συμπεριφορά και το ήθος τους τα μυστικά του αθλήματος, προσδοκώντας να δούμε αθλητές από την Ύδρα στο επίπεδο αυτό και τον Υ.Ν.Ο. στα μεγαλύτερα σαλόνια της Εθνικής Κατηγορίας.
Αρχηγός της αποστολής και προπονητής της ομάδας ήταν το μέλος του Δ.Σ του Υ.Ν.Ο. κ. Σωτήρης Σταθάκης , ξεχωριστή μορφή στο χώρο της υδατοσφαίρισης, προσφέροντας με την προσωπικότητά του την αίγλη που αρμόζει στον Όμιλό μας.
Από το Δ.Σ του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου την αποστολή συνόδευσαν οι: κ. Φάνης Κεφαλλωνίτης , κα. Αναστασία Μαυρομάτη , κ. Δημήτριος Μπαρτσιώκας καθώς και το μέλος του Υ.Ν.Ο. με αρμοδιότητα έφορου της ομάδας υδατοσφαίρισης κ. Δημήτρης Παγάνης , σε μια προσπάθεια εξωστρέφειας του Υ.Ν.Ο. με τα άλλα σωματεία της Ελλάδος για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα και την κοινή αντιμετώπισή τους. Η αποστολή κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, λειτουργώντας σε ευρωπαϊκά πρότυπα, μη έχοντας να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαθήρια του χώρου.