Κάτω από τα δοκάρια του Υδραϊκού θα βρίσκεται την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Σπύρος Κονταξής - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κάτω από τα δοκάρια του Υδραϊκού θα βρίσκεται την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Σπύρος Κονταξής

Κάτω από τα δοκάρια του Υδραϊκού θα βρίσκεται την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Σπύρος Κονταξής, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και βρήκε «στέγη» στη νεοφώτιστη ομάδα της Α1.
Ο πατρινός τερματοφύλακας θα κάνει δίδυμο με τον Κώστα Φλέγκα, ενώ στον Υδραϊκό κατέληξε με μετοίκηση, διότι ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών.
Η προοπτική της ομάδας της Ύδρας ήταν ιδιαίτερα δελεαστική για τον 20χρονο παίκτη, ο οποίος προπονείται κανονικά με τη νέα του ομάδα και δείχνει ευχαριστημένος με το κλίμα σε αυτήν, ενώ οι θρύλοι της ελληνικής υδατοσφαίρισης, που αγωνίζονται με το σκουφάκι του Υδραϊκού, σίγουρα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Η επαφή του Υδραϊκού με τον Σπύρο Κονταξή επήλθε μέσω του Δημήτρη Μπιτσάκου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θα δώσει το «παρών» στην Α1 με το σκουφάκι των Υδραίων.
Όσον αφορά την ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά, η προετοιμασία της συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό, ενώ στο παρουσιολόγιο βρίσκονται αδιάλειπτα οι Γιώργος Μαυρωτάς, Θοδωρής Καλακώνας, Φίλιππος Καϊάφας, Θέμης Χατζής και όχι μόνο.