Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας μιλάει στο WaterPoloLive για το Παγκόσμιο του Καζάν - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας μιλάει στο WaterPoloLive για το Παγκόσμιο του Καζάν

Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας μιλάει στο WaterPoloLive για το Παγκόσμιο του Καζάν
Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας, πέρα από ένας πολύ ικανός τερματοφύλακας (όπου κι αν έπαιξε, σε συλλογική ή εθνικό επίπεδο), αποτελεί κι υπόδειγμα αθλητή κι ανθρώπου. Πάντα πολύ σοβαρός, μετρημένος κι αυτά που λέει τα εννοεί.

Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε στο WaterPoloLive τόσο για την Εθνική Ομάδα και που μπορεί να φθάσει στο Καζάν, αλλά απάντησε και για τους επικριτές της φετινής προσπάθειας του Υδραϊκού.
- Καταρχάς, αυτή η Εθνική που μπορεί να φθάσει… Εχει δείξει σπουδαία πράγματα στα φιλικά με Μαυροβούνιο και στο τουρνουά του Νις. Κι όλα αυτά εν όψει του Καζάν και της πρεμιέρας της με την Ιταλία του γνώριμού μας, Σάντρο Καμπάνια… «Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αγώνα με τον αγώνα να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε με πάθος. Εφόσον παίζουμε σωστά, τα αποτελέσματα θα έρθουν με τη σειρά τους. Θα έλεγα ότι δε βάζουμε ένα συγκεκριμένο πήχη. Το μόνο μέτρο σύγκρισης είναι να παίζουμε καλύτερα σε κάθε αγώνα, διεκδικώντας τη νίκη απέναντι σε κάθε ομάδα».
- Μπορεί αυτή η «διψασμένη» Εθνική να πετύχει κάτι ανάλογο όπως το 2005 και το χάλκινο μετάλλιο που κατακτήθηκε στο Μόντρεαλ; Το συζητάτε μεταξύ σας; «Όπως σου ανέφερα παραπάνω, δε βάζουμε κάποιο συγκεκριμένο πήχη. Μεταξύ μας και με τους προπονητές συζητάμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας όσο καλύτερα γίνεται. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να κερδίζουμε. Αλλωστε ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος και χρειάζεται προσοχή».
Πως νιώθεις εσύ που είσαι μέλος μιας τόσο ταλαντούχας Εθνικής ομάδας; Κι όλα αυτά από μια σεζόν στον Υδραϊκό, που πολλοί λοιδώρησαν την ομάδα και την χαρακτήρισαν ομάδα παλαιμάχων… «Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της Εθνικής Ομάδας και χαίρομαι πολύ για τις πολύ καλές σχέσεις που έχουμε όλοι οι παίκτες μεταξύ μας. Όσον αφορά τον Υδραϊκό, αποτελεί μια ομάδα ιδιαίτερη κι αρκετά ποιοτική. Άλλωστε αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έφερε. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής και βοήθησα στην υλοποίηση των στόχων της».