Το πρώτο τουρνουά πόλο ιδιωτικών σχολείων με έναν «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή στις απονομές! - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Το πρώτο τουρνουά πόλο ιδιωτικών σχολείων με έναν «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή στις απονομές!

«Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργανώθηκε σε φιλικό πλαίσιο από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, την Κυριακή, 28/02/2016.
Στο τουρνουά συμμετείχαν τα εξής σχολεία: 
Κολλέγιο Αθηνών- Κολλέγιο Ψυχικού, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Εκπαιδευτήρια Γείτονα και η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή.
Όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα. Οι απονομές έγιναν από τον τερματοφύλακα της Εθνικής Eλλάδος και του Υδραϊκού Συλλόγου Υδατοσφαίρισης Κωνσταντίνο Φλέγκα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα της υδατοσφαίρισης όπως Καιάφας Φίλιππος, Μπλάνης Φώτης, Μιχαηλίδης Γιώργος, Πρωτόπαππας Κώστας και Καρούντζος Διονύσης, στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.  Ήταν μια πραγματική γιορτή για την υδατοσφαίριση και για το σχολικό αθλητισμό γενικότερα!», ανέφερε το Δελτίο Τύπου, στο Facebook, από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, με τον «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή του Καζάν με την Εθνική Ανδρών, Κώστα Φλέγκα να δίνει το «παρών», να κάνει τις απονομές και να υπογράφει αυτόγραφα στους νεαρούς θαυμαστές του.
Μάλιστα σχολίασε ο ίδιος (στο ίδιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης) ότι «Το πρώτο τουρνουά υδατοσφαίρισης ιδιωτικών σχολείων ήταν ένα σπουδαίο γεγονός που έφερε τους μαθητές των σχολείων ακόμη πιο κοντά στο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στις οργανωτικές ικανότητες και το όραμα για τον αθλητισμό των ανθρώπων της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής. Ιθύνων νους του όλου εγχειρήματος η δραστήρια και ακούραστη γυμνάστρια της Ερασμείου Letta Stathopoulou. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές-αθλητές που συμμετείχαν, στους προπονητές τους και στους γονείς που ήταν όλοι εκεί Κυριακή πρωί. Χαίρομαι που βοήθησα με τη συμμετοχή μου στη διάδοση και ανάδειξη του αθλήματος που αγαπάω. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε ακόμη περισσότερες και καλύτερες διοργανώσεις».