ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-8 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-8

Παραλίγο να πάθει στραπάτσο πρώτου μεγέθους ο Ολυμπιακός, 8-7τον Υδραϊκό στον Άλιμο.

     
Ο Υδραϊκός φάνηκε πως έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό στο μεταξύ τους παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στον Άλιμο και -εν αντιθέσει με όλα τα άλλα ματς που έχουν δώσει στη φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις-, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με ένα μόνο γκολ διαφορά και συγκεκριμένα με 8-7, στην έδρα του αντιπάλου τους, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, κάτι που έκανε αίσθηση. Ο Υδραϊκός τα έπαιξε όλα για όλα προκειμένου να μπει στα πλέι οφ αλλά αν και έφτασε πολύ κοντά δεν μπόρεσε. 

Ο Ολυμπιακός, πάντως έκανε το "21 στα 21" και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο με το απόλυτοΟ Υδραϊκός από την πλευρά του βρίσκεται στην 7η θέση και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική (παίζει ο ίδιος με ΝΟΠ, αλλά εξαρτάται και από τους άλλους), για να δει αν θα μπορέσει τελικά να μπει στη  εξάδα των πλέι οφ.Συγκεκριμένα, θα θέλει να κερδίσει τους Πατρινούς και να χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο.Π. Φάληρο και ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι στην 5η θέση με 35, με τον Υδραϊκός να ακολουθεί με 32. Το Π. Φάληρο θα παραμείνει εκεί αφού αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη και θα είναι μεγάλη έκπληξη να πάρει έστω κι έναν βαθμό. Ο Υδραϊκός (αν) θα κερδίσει τον ΝΟΠ ο οποίος θα έχει το μυαλό του στο ματς Πανιώνιος-ΠΑΟΚ. Ο Υδραϊκόςλοιπόν θα πάει στους 35 κι αυτός. Εδώ λοιπόν έχουμε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στην 5η θέση αν χάσει ο ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο, στους 35 βαθμούς. Σε αυτή την τριπλή ισοβαθμία η ειδική βαθμολογία ανάμεσα στους 3 είναι:Υδραϊκός 7, ΠΑΟΚ 6 και Π. Φάληρο 4. Ετσι λοιπόν έρχεται 5ος ο Υδραϊκός , και 6ος ο ΠΑΟΚ αφού στα ματς με το Π. Φάληρο έχει 2 νίκες ,Ετσι και το Π. Φάληρο καίγεται για 1 τουλάχιστον βαθμό με την Βουλιαγμένη.
Τελος στο ματς του Αλίμου, ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 3-1, στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε και είχε τον έλεγχο, πέρασε μπροστά με 8-5, αλλά στο τέλος οι Υδραίοι απείλησαν και έφτασαν στο ένα γκολ τη διαφορά (ενώ έχασαν και πέναλτι).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-8
Οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 2-3, 2-2.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φλέγκας



Γαλανόπουλος

Θαλασσινός 1


Μυλωνάκης 2

Μιτελούδης


Πρέκας


Ξενάκης



Γεννηδουνιάς

Χατζηκυριακάκης


Φουντούλης 1

Κοτσάφτης


Μπούσλιε

Μπλάνης 2


Ποντικέας 1

Σαρτζετάκης


Ντόσκας






Μουρίκης 1

Λιαπάκης 1


Κολόμβος 1

Βλοντάκης


Αργρυρόπουλος

Αλεξαντρέσκου


Εσπανιόλ 2

Μιγοπουλος





Στελλάτος 3





Λαδάς






Προπονητής: Δημήτρης Κραβαρίτης
Προπονητής: Θοδωρής Βλάχος

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κατσώνης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός.