Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Ύδρα 2017» - Απονομές επάθλων στους νικητές του αγώνα - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Ύδρα 2017» - Απονομές επάθλων στους νικητές του αγώνα

 Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος διοργάνωσε τον αγώνα «ΥΔΡΑ 2016» για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC και ORC CLUB, από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Τα ιστιοπλοϊκά που αναχώρησαν από το Φάληρο για την 1η Ιστιοδρομία Φαλήρου Ύδρας με μήκος διαδρομής 36 ΝΜ περίπου τερμάτισαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Ύδρας.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 και λίγο μετά τις 13:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» η απονομή των κυπέλλων και των επάθλων στους νικητές του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ύδρα 2017». Λίγο πριν αρχίσει η απονομή των επάθλων απεύθυνε χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους ο κ. Κ. Λυμπεράκης και ακολούθησε  χαιρετισμός του Δημάρχου Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη που καλωσόρισε στην Ύδρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας και τους ιστιοπλόους που πήραν μέρος στον αγώνα. 
Επίσης ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Κ. Λυμπεράκη για τη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα.
Στη συνεχεία απονεμήθηκαν τα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές του αγώνα  «Ύδρα 2017» από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη, τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλο, τον Λιμενάρχη Ύδρας Πλωτάρχη ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκη, τον Πρόεδρο του ΠΟΙΑΘ κ. Ι. Μαραγκουδάκη και τον  Αντιπρόεδρο του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτη κ.α. Κατά τη διάρκεια των απονομών δόθηκαν  κεράσματα και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους.
Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017  μετά τις 10:00 πμ τα ιστιοπλοϊκά πρόκειται να αναχωρήσουν για την 2η Ιστιοδρομία Ύδρα – Φάληρο.
ΠΗΓΗ: ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ