Είχε Φλέγκα ο Υδραικός, 6-5 τον Εθνικό, ισοφάρισε 1-1 νίκες - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Είχε Φλέγκα ο Υδραικός, 6-5 τον Εθνικό, ισοφάρισε 1-1 νίκες

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φλέγκα, ο οποίος έπιασε πέναλτι, 30 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, κρατώντας το 6-5 υπέρ της ομάδας του, ο Υδραϊκός έφτασε στη νίκη επί του Εθνικού και έστειλε τη σειρά των μεταξύ τους προημιτελικών των πλέι οφ σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή (6/5, 15:30) στον Πειραιά.
Το παιχνίδι είχε ένταση, κόκκινες κάρτες και ανατροπές. Για τον Υδραϊκό αποβλήθηκαν μεχκόκκινες κάρτες και δεν παίζουν στο παιχνίδι της Κυριακής οι Μιτελούδης και Τοράκης. Επίσης, κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο έφορος της ομάδας της Ύδρας, ο Φίλιππος Καϊάφας.
ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-5
Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 3-1, 1-1.
ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κόχειλας 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Γέμελος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης.
Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής