Με ανατροπή ο ΝΟ Χίου, 7-5 τον Υδραϊκό, έκανε το 1-0 για 3η θέση - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Με ανατροπή ο ΝΟ Χίου, 7-5 τον Υδραϊκό, έκανε το 1-0 για 3η θέση

Ο ΝΟ Χίου έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε του Υδραϊκού με 7-5 στον πρώτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών (θέσεις 3η-4η), στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, την Τρίτη (22/5).
Οι Χιώτες, μάλιστα, πέτυχαν τη νίκη με ανατροπή. Η ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το ημίχρονο και είδε, μάλιστα, τον Υδραϊκό να προηγείται με 4-2 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Στη συνέχεια, όμως, βρήκε ρυθμό, πέτυχε τρία συνεχόμενα γκολ και πέρασε μπροστά με 5-4. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά σε 5-5, πριν ο Καλογεράκος δώσει ξανά προβάδισμα στον ΝΟ Χίου. Στην τελευταία περίοδο πρωταγωνίστησαν οι άμυνες και οι δύο τερματοφύλακες και εν τέλει ο Ρουστάμοφ με πέναλτι σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με 7-5.
O δεύτερος μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (24/5, 15.30) στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Αλίμου, όπου ο Υδραϊκός θα παλέψει να κάνει το 1-1 στις νίκες και να στείλει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι το Σάββατο (26/5) στη Χίο. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ 7-5.
Οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 4-2, 1-0.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 2, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουος, Παπούκας 1, Σωτηράκης, Κλογεράκος 1, Πέτατας, Κουτής, Σωτηριανός, Καζάζης 1.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μπλάνης 2, Βιττέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμανιπάκ, Γραμματικός.
Διαιτητές: Μοίραλης, Αχλαδιώτης