ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-6 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-6

Εχασε την πρόκρισή στην τετράδα και τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.


Η ομάδα του Εθνικού Πειραιά νίκησε τον Υδραϊκό και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς της Α’ φάσης των πλέι οφ, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Αλίμου, αυτή τη φορά με 6-5 και έκανε το 2-0 στις νίκες.
Στα ημιτελικά οι κυανόλευκοι του Πειραιά θα αντιμετωπίσουν, με μειονέκτημα έδρας, τον συμπολίτη τους Ολυμπιακό. Ο Υδραϊκός, εξάλλου θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, τον ΠΑΟΚ σε μονό παιχνίδι (στον Άλιμο) για την 5η θέση που οδηγεί στο Euro Cup.
Ο Εθνικός πήρε μικρό προβάδισμα από την αρχή μέχρι και δύο γκολ (6-4) και απλά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ένα, στο φινάλε (στο τελικό 6-5).
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 0.49 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της Εθνικού κ. Κουντουδιός για έντονη διαμαρτυρία και γιατί είπε, αναφερόμενος στους διαιτητές: «αϊ γαμ…». Εν συνεχεία και ενώ κατευθυνόταν εκτός αγωνιστικού χώρου είπε: «Τα δικά μου τα άκουσες, στου Μπλάνη τα μπινελίκια κάνατε κοκοκο». Προηγουμένως είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα. Εξάλλου, μετά το τέλος του αγώνα δέχθηκε κόκκινη κάρτα το Νο 3 του Ενικού Θαλασσινός διότι κινήθηκε επιθετικά προς αντίπαλο.».
ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 5-6
Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 1-2, 1-0.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 2, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχειλίδης, Ίρβινγκ, Μαντής, Ρουμάνης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

[full_width]