Φιλοξένησε την Γκιορ ο Υδραϊκός “Ακαδημίες υδατοσφαίρισης” στην πισίνα του ALMA CLUB στον Άλιμο! - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Φιλοξένησε την Γκιορ ο Υδραϊκός “Ακαδημίες υδατοσφαίρισης” στην πισίνα του ALMA CLUB στον Άλιμο!


Την ουγγρική Γκιορ που επισκέφτηκε τη χώρα μας για σειρά φιλικών παιχνιδιών και αποτελείται από κορίτσια φιλοξένησαν οι Παίδες της ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Υδραϊκού.
Οι Ουγγαρέζες που έχουν στο πάγκο τους την Έστερ Τομάσκοβιτς που είχε φορέσει στο παρελθόν το σκουφάκι του Ολυμπιακού έδωσε φιλικά με τις ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Πανιωνίου, του ΓΣ Ηλιούπολης αλλά και τους Παίδες του Υδραϊκού.
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Υδραϊκού:
Τα κορίτσια της ουγγρικής ομάδας Γκιορ φιλοξένησε ο Υδραϊκός ΝΟ μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Οι Ουγγαρέζες πολίστριες που επισκέφθηκαν τη χώρα μας ήταν γεννημένες τα έτη από 2002 έως και 2006, ενώ προπονήτρια ήταν η Έστερ Τομάσκοβιτς, η οποία είχε περάσει και από τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για μία τριετία, συμβάλλοντας σημαντικά σε κατακτήσεις τίτλων.
Οι Ουγγαρέζες έπαιξαν φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Πανιωνίου, του ΓΣ Ηλιούπολης, αλλά και με τους Παίδες του Ομίλου μας, με τους οποίους έβγαλαν και την αναμνηστική φωτογραφία,ενώ φυσικά επισκέφθηκαν και τουριστικά σημεία της Αθήνας.

[full_width]