Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, Κάλυμνος 4-5/09/2010 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, Κάλυμνος 4-5/09/2010


Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος κατέκτησε συνολικά 14 μετάλλια!
Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό κολυμβητήριο της Καλύμνου 4 και 5 Σεπτεμβρίου του 2010, κατακτώντας συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 14 μετάλλια. Η συμμετοχή των συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός σε υψηλό επίπεδο. Παρόλο αυτά οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου μας, με τις εντατικές προπονήσεις το καλοκαίρι, υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς μας κα. Ασπασίας Παπαδάκη , κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να ανέβει στο βάθρο των πρώτων θέσεων αρκετές φορές.
Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
Αγγελόπουλος Γιάννης
Αναργύρου Βαγγέλης
Αναργύρου Μιχάλης (1 αργυρό)
Αναργύρου Στέφανος
Βούλγαρης Παναγιώτης
Βούλγαρης Φρατζέσκος (1 χάλκινο)
Μαρκαντώνης Δημήτρης
Μέρκο Τζούλιο
Νομικός Γιώργος
Παγάνης Μπάμπης (3 αργυρά)
Πατσόγας Χάρης
Ρονιώτης Ανδρέας (1 χάλκινο)
Σκόρρας Γιώργος (1 χάλκινο)
Βασιλείου Κατερίνα
Βασιλείου Σταματία
Βούλγαρη Κέλλυ (2 χρυσά, 1 αργυρό)
Μαρκαντώνη Ματίνα
Μάρκου Αλίκη
Μάρκου Μαρίνα ( 1 αργυρό)
Παγάνη Ιωάννα
Ρούσση Ζωή
Ρούσση Ρένα
Σαράντη Φυλλίνα
Τσιτσιπά Κρυσταλλία (3 χρυσά)
Συνολικά κατέλαβαν: 5 πρώτες θέσεις, 6 δεύτερες θέσεις, 3 τρίτες θέσεις, 12 τέταρτες θέσεις, 14 πέμπτες, 6 έκτες θέσεις, 10 έβδομες, 6 όγδοες θέσεις.
Αρχηγός της αποστολής ήταν το μέλος του Δ.Σ του Υ.Ν.Ο., Σταθάκης Σωτήρης, που ακόμη μια φορά απέδειξε πως με το κύρος του μπορεί να εκπροσωπεί επάξια τον Όμιλο στις διοργανώσεις , αλλά και να μεριμνά για ό,τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα.
Προπονήτρια ήταν η κα. Παπαδάκη Ασπασία, που όλο το καλοκαίρι με μεθοδικότητα και υπομονή προετοίμασε την ομάδα για τους αγώνες, καταφέρνοντας για άλλη μια φορά αρκετοί αθλητές και αθλήτριες να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, αλλά και πολλοί άλλοι να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα.
Από το Δ.Σ του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου την αποστολή συνόδευσαν οι: κ. Φάνης Κεφαλλωνίτης , κα. Αναστασία Μαυρομάτη , κ. Δημήτρης Μπαρτσιώκας και ο κ. Λινάρδος Πιτσιλός , στηρίζοντας με την παρουσία τους την ομάδα και εκπροσωπώντας τον Όμιλο στην Κάλυμνο.
Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν και ευχόμαστε του χρόνου να έχουν περισσότερες επιτυχίες!

περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ