Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ παλαίμαχων και νέων αθλητών, Ύδρα 21-08-2010 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ παλαίμαχων και νέων αθλητών, Ύδρα 21-08-2010Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης από τα παλιά με άρωμα νέας γενιάς


Το Σάββατο 21-08-2010, διεξήχθη ο φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ παλαίμαχων και νέων αθλητών του Υ.Ν.Ο. στο πλωτό κολυμβητήριο, στο Μανδράκι της Ύδρας. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση των συγγενών, φίλων και φιλάθλων ήταν ικανοποιητική. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ανταγωνιστικός, ενώ ταυτόχρονα είχε δύναμη και πάθος. Οι παλαίμαχοι «έδειξαν» τα μυστικά του αθλήματος στους νέους και οι νέοι τα «δόντια» τους με τα σκληρά μαρκαρίσματα. Σε τέσσερα δεκαπεντάλεπτα μεικτό χρόνο, με διαιτητή το Στάθη Σταθάκη , η διακύμανση του σκορ ήταν εναλλασσόμενη και ο αγώνας έληξε 23 – 19 υπέρ των παλαίμαχων του Υ.Ν.Ο.
Οι νέοι αθλητές της ομάδας απέχτησαν εμπειρίες, έδειξαν σημάδια βελτίωσης και σίγουρα, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Υ.Ν.Ο. κ. Θοδωρής Μουστακαρίας , θα γίνει προσπάθεια να τους δοθούν οι ευκαιρίες για σωστή και οργανωμένη προπόνηση το χειμώνα και το καλοκαίρι, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα με προοπτικές και μέλλον σε σωστές βάσεις.Αγωνίστηκαν οι παρακάτω νέοι αθλητές:Αγγελόπουλος Ιωάννης, Αναργύρου Μιχάλης, Βιντζιλαίος Σταύρος, Βογιαντζάκης Κωνσταντίνος, Διαμαντής Ιάσωνας, Δρακόπουλος Γεώργιος, Θεοδοσίου Ανδρέας, Μαρκαντώνης Δημήτρης, Νομικός Γεώργιος, Νομικός Μάριος, Παγάνης Χαράλαμπος, Παπαδάκης Αλέξανδρος, Πατσόγας Χάρης, Ρονιώτης Ανδρέας και Σκόρρας Γεώργιος, τους οποίους και ευχαριστούμε τόσο για την αγωνιστική τους συμπεριφορά όσο και για το ήθος που επέδειξαν. Από τους παλαίμαχους αγωνίστηκαν οι: Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, Βλάσσης Αλέξανδρος, Καϊάφας Φίλιππος, Λυγούρας Δημήτρης, Μουστακαρίας Θοδωρής, Ρέππας Δημήτρης, Σιδέρης Ευάγγελος, Τζουρντός Μιχαήλ και Χατζηνικολαΐδης Αλέξανδρος, τους οποίους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους και το πάθος τους για το άθλημα. Πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα (MVP) ανακηρύχθηκε ο Γεώργιος Σκόρρας , τερματοφύλακας της νέας ομάδας και πολλά υποσχόμενος. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο του Υ.Ν.Ο. κ. Μιχάλη Τζουρντό , εκπρόσωπο της δεκαετίας 1980-1990, στην πρώτη ομάδα που δημιούργησε και έπαιζε στην Ύδρα εκείνη την περίοδο, αλλά και για τη συμμετοχή του στο φιλικό αγώνα, δίνοντας έτσι το παράδειγμα στους νέους αθλητές ότι η μαγεία της υδατοσφαίρισης χρόνια δε κοιτά!