Τεράστια νίκη πέτυχε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών για το Γουόρλντ Λιγκ. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τεράστια νίκη πέτυχε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών για το Γουόρλντ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά κέρδισε στα πέναλτι 12-11 την Κροατία μέσα στο Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για μία τεράστια νίκη απέναντι στη χρυσή Ολυμπιονίκη του 2012 και μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.
Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια έληξε 7-7 με τον κορυφαίο έλληνα παίκτη, Άγγελο Βλαχόπουλο να σκοράρει 4 δέκατα του δευτερολέπτου πριν το τέλος.
Η ελληνική ομάδα έπαιξε υποδειγματική άμυνα και εντυπωσίασε, αφού σε αρκετό διάστημα του αγώνα έπαιζε με την ομάδα των νέων που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα του Βόλου. 
Στα πέναλτι, οι ομάδες έμειναν ισόπαλες στην διαδικασία των πέντε πρώτων χτυπημάτων και στην έναρξη της επαναληπτικής διαδικασίας (έκτο πέναλτι) οι Κροάτες αστόχησαν και ο Άγγελος Βλαχόπουλος έδωσε τη μεγάλη νίκη στους Έλληνες. 
"Ο καλύτερος παίκτης σήμερα ήταν η ομάδα. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τον αγώνα. Από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κερδίσαμε δίκαια" δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς. 
"Παίξαμε με ψυχή, ήμασταν προετοιμασμένοι, εξαιρετικά διαβασμένοι και με τρομερή άμυνα πήραμε τη σπουδαία αυτή νίκη. Δεν κοιτάμε τις απουσίες και όσα παιδιά ήταν σήμερα στο Ζάγκρεμπ άξιζαν και το απέδειξαν. Πάμε για να περάσουμε στην τελική φάση. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε απέναντι σε μεγαθήρια της Παγκόσμιας υδατοσφαίρισης" συμπλήρωσε ο Άγγελος Βλαχόπουλος. 
Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 1-0, 2-2, 2-4, 2-1
Για την ελληνική ομάδα, στην κανονική διάρκεια σκόραραν οι: Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Μυλωνάκης 1, Κολόμβος 1.
Στα πέναλτι τα γκολ πέτυχαν: Βλαχόπουλος 2, Χρυσοσπάθης 1, Δερβίσης 1, Κολόμβος 1
Για τους Κροάτες στην κανονική διάρκεια σκόραραν οι: Ομπράντοβιτς 3, Μούσλιμ 2, Ντόμπουτς 1, Μπούσλιε 1
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος