ΠΑΟΚ - Υδραϊκός 8-9 «Μπουρλοτιέρης» στο Ποσειδώνιο ο Υδραϊκός με σκόρερ στο «μηδέν» τον Μπλάνη - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΠΑΟΚ - Υδραϊκός 8-9 «Μπουρλοτιέρης» στο Ποσειδώνιο ο Υδραϊκός με σκόρερ στο «μηδέν» τον Μπλάνη


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : WATERPOLOLIVE
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 3-1, 1-3.





 Ο Υδραϊκός, πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, βρισκόταν στην 5η θέση με 30 βαθμούς, με τον «Δικέφαλο» να ακολουθεί μια θέση πιο πίσω με 26. Οι νησιώτες ήθελαν την εκτός έδρας νίκη για να «καθαρίσουν» την 5η θέση κι οι Θεσσαλονικείς για να πλησιάσουν στον πόντο και μέσα στις επόμενες 4 αγωνιστικές να πάρουν… κεφάλι.

Ομως σε μια ματσάρα στο Ποσειδώνιο (με αρκετούς φιλάθλους στις κερκίδες, παρά την ώρα διεξαγωγής και την ανοιχτή αγορά), οι φιλοξενούμενοι «χαμογέλασαν», αφού ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει τάιμ άουτ, 4΄΄ πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν καρφωμένο στο 8-8 (με γκολ ισοφάρισης του Στελλάτου) για 3 λεπτά και κάτι, ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου» έκανε την πρώτη μπαλιά, όμως ο Φώτης Μπλάνης έκλεψε την μπάλα και με πλασέ (κι αφού η μπάλα πήγαινε, πήγαινε και πέρασε τη νοητή γραμμή της εστίας) διαμορφώθηκε το 8-9! Απίστευτο φινάλε κι απίστευτο ματς στη Θεσσαλονίκη. Πέρασαν τουλάχιστον 3-4 δευτερόλεπτα σε νεκρό χρόνο μέχρι η μπάλα να περάσει τη γραμμή. Συνέβη κι αυτό!