Θοδωρής Μουστακαρίας: « ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Θοδωρής Μουστακαρίας: « ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ»

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον Υδραϊκό, ο  οποίος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να είναι μέσα στην 4άδα της Α1 αλλά δεν τα κατάφερε στους αγώνες απέναντι στον Εθνικό. Ο Θοδωρής Μουστακαρίας, πρόεδρος της ομάδας από την Ύδρα μίλησε στο pisina.net, για την πορεία της ομάδας του την φετινή σεζόν, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην διάρκεια της χρονιάς, για το πρωτάθλημα και για τα παιχνίδια με τον Εθνικό, για το μέλλον του Υδραϊκού και του ελληνικού πόλο.
Θοδωρής Μουστακαρίας
« Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμάς. Όλα πήγαν μια χαρά. Πετύχαμε τους στόχους μας και μπήκαμε στην 6άδα του πρωταθλήματος. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε σταθεροί και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».
« Όχι δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας για να μην δημιουργούνται θέματα. Βασικός στόχος είναι να δημιουργούμε νέους πόλους έλξεις για να αναπτυχθεί το άθλημα».
« Φέτος το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό, από εκεί και πέρα υπήρχαν ομάδες 2 ταχυτήτων. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε τους αγώνες για τις θέσεις 3-6-7-8 και νομίζω αυτό προσφέρει στον χώρο. Επίσης χάρηκα πολύ τα παιχνίδια με τον Εθνικό Πειραιώς από όπου προέρχομαι. Δεν παύω να τον  αγαπώ και να είμαι Εθνικός. Τώρα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα της Ύδρας. Εντυπωσιάστηκα και ευχαριστήθηκα από τα ωραία παιχνίδια με τον Εθνικό. Ήταν πιο σκληρά από ότι αναμενόταν. Ήταν καλύτερος και κατάφερε να κερδίσει».
« Από την νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις για να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο και να γίνουμε καλύτεροι. Δεν βιαζόμαστε».
« Εύχομαι όλες οι ομάδες να προσπαθήσουν να βρουν τρόπους για το πώς θα βοηθήσουν τον χώρο της υδατοσφαίρισης. Χρειάζεται να σεβόμαστε την ιστορία του, την ιστορία μας».