Υδραϊκός express! - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Υδραϊκός express!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Υδραϊκός που πηγαίνει σαν τρένο με σπασμένα φρένα μετά τις τρεις πρώτες ήττες του. Η ομάδα της Ύδρας απέδρασε από τον Πειραιά επικρατώντας με 7-6 του Εθνικού σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο που σημείωσε τέσσερα γκολ και τον τερματοφύλακα Κώστα Φλέγκα. Από τη μεριά του ο Εθνικός που υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, είχε  παράπονα για τη διαιτησία. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 12 βαθμούς.
Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ νευρικά δείγμα της έντασης και του πάθους των δύο μονομάχων για τη νίκη. Οι άμυνες κυριαρχούσαν και σε συνδυασμό με την καλή απόδοση των δύο τερματοφυλάκων το σκορ ήταν χαμηλό με αποτέλεσμα το πρώτο οκτάλεπτο να κλείσει στο 1-1 χάρη σε τέρματα των Παπαδόγκωνα και Μπλάνη.
Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έκανε την αντεπίθεση της και κατάφερε να τρέξει ένα επιμέρους σκορ 2-0 και να προηγηθεί 3-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τέρματα των Τοράκη και Χαραλαμπόπουλου.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Εθνικός Πειραιά πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα με τους Καρούντζο και Χονδροκούκη ισοφαρίζοντας σε 3-3 αλλά η απάντηση του Υδραϊκού ήταν άμεση καθώς ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα δύο τέρματα (3-5) με εκφραστές τους Μιτελούδη και Χαραλαμπόπουλο.
Στην τελευταία περίοδο o «αυτοκράτορας» ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το τέρμα του Κόχειλα (4-5) στις αρχές του οκταλέπτου και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με το πέναλτι του Φώσκολου (6:26 πριν το τέλος), αλλά ο Φλέγκας τον νίκησε κρατώντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Χάρης Χαραλαμόπουλος. Ο φουνταριστός του Υδραϊκού σημείωσε δύο κρίσιμα τέρματα κάνοντας το 4-6 και 5-7 απαντώντας στον Καρούντζο (5-6). Παρόλα αυτά ο Εθνικός μείωσε και πάλι στο γκολ χάρη στον Μπεριστιάνο 6-7, 1:08 για τη λήξη αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.
Αποβλήθηκε από τον πάγκο ο βοηθός προπονητή του Εθνικού Πειραιά, Νίκος Βενετόπουλος (4:32) με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία πριν το τέλος.
Εθνικός Πειραιά – Υδραϊκός 6-7 (1-1, 0-2, 2-2, 3-2)
Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Μερκούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μπλάνης, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 4, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ   Waterpolonews.gr