Νίκησε ο Πανιώνιος τον Υδραϊκό (3-2) και ισοβάθμησε μαζί του - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Νίκησε ο Πανιώνιος τον Υδραϊκό (3-2) και ισοβάθμησε μαζί του

Σ' ένα παιχνίδι χωρίς σπουδαίο θέαμα και με κλειστές άμυνες, αλλά και με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες (Πρωτονοτάριο, Φλέγκα), με το οποίο άνοιξε και η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος νίκησε τελικά με το "ποδοσφαιρικό" σκορ 3-2 τον Υδραϊκό και τον έφτασε στους 12 βαθμούς.
Ισόπαλη 1-1 τελείωσε η πρώτη περίοδος (Θεοδόσης - Παπαλουκάς και Χαραλαμπόπουλος τα γκολ εκατέρωθεν). Ο Πανιώνιος, ελαφρώς πιο εύστοχος, καταφερε να προηγηθεί με 3-1, με γκολ των Καλαϊτζή στην δεύτερη και Μπργκούλιαν στην τρίτη περίοδο, κι ο Υδραϊκός, που είχε μείνει για περίπου τρία οκτάλεπτα χωρίς γκολ, μείωσε στο τελικό 3-2 με τον Χατζηκυριακάκη στο τελευταίο οκτάλεπτο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3-2
Οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 1-0, 0-1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρη Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλας, Αργρόπουλος Κ., Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 1, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Κοτσάφτης, Ξενάκης.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Αχλαδιώτης