Στην 3η θέση ο ΝΟ Χίου, 8-4 τον Υδραικό που έμεινε στην 4η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Ανδρών. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Στην 3η θέση ο ΝΟ Χίου, 8-4 τον Υδραικό που έμεινε στην 4η θέση της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Ανδρών.

Την 3η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Χίου, ο οποίος επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, αυτή τη φορά στο κολυμβητήριο του Αλίμου, επί του Υδραϊκού με 8-4. Έτσι έκανε το 2-0 νίκες και εξασφάλισε το εισιτήριο για την Α’ Προκριματική Φάσητου ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.
Οι Χιώτες πήραν από το ξεκίνημα το πάνω χέρι, προηγήθηκαν με 3-1, οι γηπεδούχοι μέιωσαν σε 4-3, αλλά η ομάδα της μαστίχας, με πολύ καλή άμυνα και κορυφαίους επιθετικά τους Ρουστάμοφ, Καλογεράκο έφτασε στο τελικό 8-4.Από την άλλη, άκρως θετικά κλείνει τη σεζόν και ο Υδραϊκός που υπερέβαλλε εαυτόν φέτος, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του Β’ γύρου αλλά και στα Πλέι Οφ, βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.
ΥΔΡΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 4-8
Οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 2-3, 1-2.
ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μπλάνης 1, Βιτέλλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος, Αλαμάνος 1, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Μόκκας, Καλογεράκος 2, Πέττας 1, Αϊβαλιώτης, Σωτηριανός, Καζάζης 1.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Κουρέτας
Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος