Ο Υδραϊκός στην 4άδα, νίκησε στον Πειραιά τον Εθνικό, 10-8 στα πέναλτι και έκανε το 2-1 νίκες - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο Υδραϊκός στην 4άδα, νίκησε στον Πειραιά τον Εθνικό, 10-8 στα πέναλτι και έκανε το 2-1 νίκες

Ένας εκπληκτικός Υδραϊκός, που είχε κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, αλλά στη συνέχεια έκανε ένα φοβερό ντεμαράζ, κατάφερε τελικά να πετύχει το άλμα και να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, παίρνοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήρε μια τεράστια νίκη επί του Εθνικού, με 10-8 συνολικό, στη διαδικασία των πέναλτι (κανονικός αγώνας 5-5, πέναλτι 5-3), μέσα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της Α' φάσης των πλέι οφ. Μοιραίος για τον Εθνικό ήταν ο Νικήτας Κόχειλας, καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε στην ψυχοφθόρο διαδικασία βρήκε στο δεξί δοκάρι του Φλέγκα.
Έτσι, ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς των πλέι οφ, ενώ ο Εθνικός θα παίξει για τις θέσεις 5η-6η με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι με ανατροπές και στην τελευταία περίοδο έγινε ακόμα πιο σκληρό, με τις άμυνες και τους τερματοφύλακες να είναι πρωταγωνιστές. Η ισοφάριση για τον Εθνικό ήρθε με τον Ν. Κόχειλα, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στα εναπομείναντα 5 λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Από την ομάδα του Υδραϊκού ευστόχησαν και οι πέντε με τους Σολεϊμάνικαπ, Μπλάνη, Βιττέλα, Στελλάτο και Χαραλαμπόπουλο. Ενώ από την πλευρά του Εθνικού ο Κόχειλας βρήκε το δοκάρι.
Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:
5-6 Σολεϊμάνιπακ, 6-6 Φώσκολος, 6-7 Μπλάνης, 6-7 Κόχειλας Ν. δοκάρι, 6-8 Βιττέλας, 7-8 Μπεριστιάνος, 7-9 Στελλάτος, 8-9 Χονδροκούκης, 8-10 Χαραλαμπόπουλος, δεν χρειάστηκε το πέμπτο πέναλτι του Εθνικού.
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-10 (5-5 κ.α., 3-5 πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 1-0, πέν. 3-5.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας 1, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 4, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος 1, Γέμελος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 1, Μπλάνης 3, Βιττέλας 1, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ 2, Γραμματικός.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής