Θρίλερ στον Πειραιά - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Θρίλερ στον Πειραιά

1

Κλειστό όπως αναμενόταν ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό και Υδραϊκό στην πρεμιέρα των Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος την Τετάρτη 2/5.
Εθνικός – Υδραϊκός 10-9 (6-6 κανονική διάρκεια)

Στον «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο, με γκολ του Φώτη Μπλάνη, ο οποίος νίκησε τον εξαιρετικό Τζωρτζάτο, στο τελευταίο λεπτό, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 6-6 και να πάει την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ ο Εθνικός λίγο νωρίτερα είχε ευκαιρίες να τελειώσει τον αγώνα υπέρ του, ωστόσο καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα του Κωνσταντίνου Φλέγκα.
Στην διαδικασία των πέναλτι δύο αποκρούσεις του Παναγιώτη Τζωρτζάτου, έναντι μίας του Κωνσταντίνου Φλέγκα, αλλά και η εύστοχη εκτέλεση του Γιάννη Μπεριστιάνου στο τελευταίο πέναλτ έδωσαν στον Εθνικό του Φάνη Κουντουδιού τη νίκη με την οποία έκανε το 1-0 στη σειρά των Πλέι Οφ και θέλει ακόμη μια νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πέναλτι
Χατζηκυριακάκης: Απόκρουση Τζωρτζάτου
Καρούντζος: Απόκρουση Φλέγκα
Χαραλαμπόπουλος: 0-1
Παπαδόγκωνας: 1-1
Σουλεϊμάνιπακ: 1-2
Κόχειλας: 2-2
Τοράκης: Απόκρουση Τζωρτζάτου
Φώσκολος: 3-2
Στελλάτος: 3-3
Μπεριστιάνος: 4-3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-9 (6-6 κ,α., 4-3 πέναλτι)
Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 1-1, 0-1, πέν. 4-3.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν. 2, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 2, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 2, Γέμελος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης):Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης 1, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης 3, Τοράκης, Μπλάνης 1, Βιττέλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ 1, Γραμματικός.