κέρδισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

κέρδισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης

Το 0-3 του πρώτου οκταλέπτου του αγώνα του τυπικά φιλοξενούμενου ΝΟ Βουλιαγμένης με τον Υδραϊκό έδειχνε ότι ο ΝΟΒ θα έφτανε σε μία εύκολη επικράτηση. Όμως, οι παίκτες του Δημήτρη Κραβαρίτη αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές (3-3 και 4-4) στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο, δίνοντας την ευκαιρία στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι ανταγωνιστικό με υψηλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Τελικά οι Βουλιαγμενιώτες με γκολ των Γούβη και Χρυσοσπάθη έφτασαν τη διαφορά στα τρία γκολ για το 6-9.
Πλέον ο ΝΟΒ θα αρχίσει την προετοιμασία για τη Β’ Φάση των πλέι οφ όπου θα έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε ΝΟ Χίου ή Υδραϊκό σε σειρά αγώνων στις δύο νίκες. Από την άλλοι οι Υδραίοι θα ετοιμαστούν για την Α’ Φάση των πλέι οφ με αντίπαλο τον Εθνικό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Βάσιτς να σκοράρει στην πρώτη επίθεση, ενώ λίγο αργότερα ο Καπότσης διαμόρφωσε το 0-2 με πέναλτι. Ο ΝΟΒ δεν έβρισκε άλλο γκολ στην επίθεση, όμως το γεγονός ότι ούτε η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση έδειχνε πως οι «φιλοξενούμενοι» θα φτάσουν στη νίκη.
Μάλιστα το 0-3 με τον Καπετανάκη στη λήξη του οκταλέπτου ήταν κάτι που ισχυροποίησε τη θέση της ομάδας του Κώστα Λούδη, όμως δύο γκολ του Χάρη Χαραλαμπόπουλου και ένα του Γιώργου Τοράκη έφεραν το παιχνίδι στα ίσα για τον Υδραϊκό στη δεύτερη περίοδο. Και μπορεί ο Βάσιτς να ξαναέδωσε προβάδισμα στο ΝΟΒ (3-4 ημίχρονο), όμως ένα τρομερό γκολ του Χατζηκυριακάκη έφερε το παιχνίδι στα ίσα (4-4). Τη λύση έδωσε ο Χρήστος Αφρουδάκη που με ωραίο γκολ σε παραπάνω έκανε το 4-5 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Από εκεί και πέρα ο ΝΟΒ πήρε προβάδισμα δύο γκολ δύο φορές (4-6, 5-7), όμως ισάριθμες οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στο γκολ. Την οριστική λύση έδωσαν Γούβης και Χρυσοσπάθης με γκολ στο τελευταίο δίλεπτο.
Υδραϊκός – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-9 (0-3, 3-1, 1-1, 2-4)
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 2, Μπλάνης, Χαραλαμπόπουλος 3, Μιγόπουλος, Σολεϊμάνιπακ, Γραμματικός
ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς 3, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Δήμου, Καλογερόπουλος