ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9-7 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9-7

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, ανάμεσα στον Υδραϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ο εδρούχος Υδραϊκός επιβλήθηκε τελικά με 9-7, κάνοντας την ανατροπή στο προβάδισμα που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ (επίσης με ανατροπή νωρίτερα).
Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη παραμένει μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τους διώκτες της.
Σπουδαίο θέαμα και συνεχείς αλλαγές στο σκορ είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στον Άλιμο, με τον Υδραϊκό να παίρνει αρχικά προβάδισμα με 2-0 και 4-2. Ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε και πέρασε μπροστά με 6-4 και 7-5, αλλά το τελικό ντεμαράζ το έκανε ο Υδραϊκός, που με βελτίωση της άμυνας και σωστές επιθετικές επιλογές, έφτασε στην ισοφάριση με κορυφαίου του αγώνα Πρέκα και Ίρβινγκ (7-7) και πήρε τη νίκη με δύο γκολ του Στελλάτου (9-7).
ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9-7
Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-3, 4-0.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 3, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 2, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 2, Μαντής, Ρουμάνης.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος):Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 2, Κουλούρης, Σγουρίδης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 1, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης
Αλυτάρχης: Αντώνης Ταγματάρχης
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής
[full_width]