Αήττητος και στα ψηλά ο Υδραϊκός, υποχρέωσε τον ΝΟ Χανίων στην πρώτη του ήττα (15-9) - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Αήττητος και στα ψηλά ο Υδραϊκός, υποχρέωσε τον ΝΟ Χανίων στην πρώτη του ήττα (15-9)

Το πολύ καλό του ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών συνεχίζει ο Υδραϊκός, ο οποίος παραμένει αήττητος μετά και την 4η αγωνιστική και διατηρείται στα ψηλά της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε άνετα με 15-9 στον Άλιμο του ΝΟ Χανίων, τον οποίο ανάγκασε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Υδραϊκός έφτασε τους 10 βαθμούς και θα βρίσκεται τουλάχιστον στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και την 4η αγωνιστική (περιμένει το ματς του Ολυμπιακού στο Φάληρο που γίνεται λίγο αργότερα).
Οι Υδραίοι επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, πήραν μια μεγάλη διαφορά στο ημίχρονο (11-6) και έφτασαν στο τελικό 15-9.
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 4.20 πριν από το φινάλε της 3ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Χανίων κ. Νικολαίδης, έντονη διαμαρτυρία".
ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 15-9
Οκτάλεπτα: 6-4, 5-2, 2-3, 2-0.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Ποταμιάνος, Κοκκινάκης 1, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 2, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 3, Τσαχιλίδης 2, Ίρβινγκ 4, Μαντής, Ρουμάνης.
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος Τρ., Λειψάκης, Νάστραν 1, Χατζηκυριακάκης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 4, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης.
Διαιτητές: Μαρκοπούλου, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής