Δ. Κραβαρίτης: «Θέλουμε στα πλέι οφ» τον Υδραϊκό! - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Δ. Κραβαρίτης: «Θέλουμε στα πλέι οφ» τον Υδραϊκό!


Από
Η ομάδα Φωτογραφία: waterpolonew.gr

Για ακόμη μια χρονιά ο ενισχυμένος Υδραϊκός στοχεύει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κραβαρίτης στο waterpolonews.gr τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην αλλαγή τερματοφύλακα μετά από χρόνια αλλά και στο νέο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Δημήτρης Κραβαρίτης: «Αρχικός στόχος είναι να μπούμε και φέτος στα πλέι οφ όπως κάναμε και πέρσι. Σίγουρα στο τουρνουά του ΣΕΔΥ παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα, όμως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες δοκίμασαν πράγματα και συστήματα όπως κάναμε και εμείς. Επιπλέον στο πρωτάθλημα φέτος υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες διακοπές λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και του προολυμπιακού τουρνουά. Αυτό ίσως βοηθήσει κάποιες ομάδες που θα παρουσιαστούν ανέτοιμες στην αρχή του πρωταθλήματος, ενώ θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο ο ρυθμός και η προπόνηση που θα γίνει από όλες τις ομάδες σε αυτές τις διακοπές. Θεωρώ πως η Βουλιαγμένη παρ’ ότι έχασε το Σολανάκη, τον αντικατέστησε με έναν πολύ καλό παίκτη, ενώ και ο Απόλλων έχει γεμάτο ρόστερ. Παναθηναϊκός και Πανιώνιος που ανέβηκαν παρουσιάζονται αρκετά ενισχυμένοι. Όλοι στην αρχή της χρονιάς φωτογραφίζουν τη Χίο ως φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά προσωπικά θεωρώ πως ειδικά στη Χίο κανείς δε θα περάσει εύκολα και η ομάδα θα βελτιώνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα υπάρχει αγωνία για την τελική κατάταξη και τις θέσεις στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ».
Για την αλλαγή τερματοφύλακα μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα του σχολίασε: «Έφυγε ένα παιδί όπως ο Κώστας Φλέγκας με μεγάλη εμπειρία και σταθερότητα. Είναι ένας τερματοφύλακας επιπέδου Εθνικής ομάδας όλο αυτό το διάστημα. Ήρθε ο Στέφανος Γαλανόπουλος που θέλει να επανακτήσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα. Είναι ένα παιδί που ήταν πίσω από τον Πάβιτς τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό και χρειάζεται ρυθμό για να δείξει τις ικανότητές του. Γενικότερα κάναμε μία μικρή ανανέωση στο ρόστερ».
Για το αν μπορεί κάποια ομάδα να βάλει έστω και προσωρινά δύσκολα στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως τα πάντα εξαρτώνται από το πρίσμα που θα δει ο Ολυμπιακός το κάθε παιχνίδι. Αν ο Ολυμπιακός μπει με διάθεση σε κάθε παιχνίδι πολύ δύσκολα μπορεί να τον κοντράρει κάποια ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει ξεφύγει από την ελληνική πραγματικότητα και αποτελεί φαβορί για να βρεθεί στο Final-8 με προοπτικές τελικού για ακόμα μία χρονιά».