ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ

Βραβεύτηκε -Το βράδυ της Κυριακής, 17.08.2014- η ομάδα του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου της υδατοσφαίρισης  για την άνοδό τους στην Α1 Κατηγορία Ανδρών. Η εκδήλωση της βράβευσης προς τιμή των αθλητών και των παραγόντων του  Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιερής Μητρόπολης Ύδρας.


ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2013-2014
ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΙΑΦΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  
ΛΥΓΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 
ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΡΕΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΚΑΛΑΚΟΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΤΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO
ΠΑΓΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΕΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΚΟΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΟΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΡΑΜΠΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΜΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :, ΒΑΒΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Εμμανουήλ Πούλος, προσφώνηση έκανε  ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Θεόδωρο Μουστακαρία, τους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας για την επιτυχία τους με την άνοδο στην Α1 Κατηγορία Υδατοσφαίρισης. Επίσης, για τον Όμιλο μίλησε και ο κ. Γ. Μαυρωτάς.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του  Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θεόδωρος Μουστακαρίας τόνισε ότι ο Υδραϊκός θα προχωρήσει με επιτυχία στην Α1 Κατηγορία και ότι είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ναυταυταθλητικού κέντρου στην Ύδρα  για τους νέους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό αλλά και κατ΄επέκταση θα γίνει εισροή αθλητικού τουρισμού που θα δώσει μια επιπλέον ώθηση τουριστικής ανάπτυξης στο νησί μας.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνη βράβευσε ένα-ένα τους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας του Υδραϊκού και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Ύδρας θα είναι πάντα στο πλευρό του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αιδεσ. π. Ιωαννίκος Καλαφάτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος, τα μέλη και παράγοντες του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης και πλήθος κόσμου. www.hydranews.gr/