ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014, στις 17/30 στο Mira-Mare, στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Υδραϊκου Ναυτικού Ομίλου επίδειξη από τα τμήματα εκμάθησης και αγωνιστικής κολύμβησης των μαθητών του Ομίλου. Στο Φεστιβάλ κολύμβησης και υδατοσφαίρισης έγινε επίδειξη από τα τμήματα κολύμβησης  και  φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης.

Στο Φεστιβάλ κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στο Mira-Mare παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος κ. Λούλου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Υ. κ. Α. Σωτηρόπουλος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Υδραϊκου Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Μουστακαρίας, ο Αντιπρόεδρος κ. Θ. Κεφαλωνίτης, μέλη του  Υδραϊκου Ναυτικού Ομίλου, εκπρόσωποι των Αρχών του νησιού κ.α. όπως επίσης και εκατοντάδες συμπολιτών μας που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το Φεστιβάλ κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Ομίλου.
Τα παιδιά που πήραν μέρος στα αγωνίσματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στην προπονήτρια του Ομίλου κ. Ασπασία Παπαδάκη, τον Πρόεδρο του Υδραϊκου Ναυτικού Ομίλου κ. Μουστακαρία Θεόδωρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και όλες και όλους όσες και όσους εργάστηκαν για την όμορφη επίδειξη των θαλάσσιων αγωνισμάτων που παρακολουθήσαμε σήμερα στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του Υδραϊκου Ναυτικού στο Mira-Mare.  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

http://www.hydranews.gr/