Η παρέα του Υδραϊκού στην Ά Εθνική ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η παρέα του Υδραϊκού στην Ά Εθνική ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



Η ομάδα πόλο ξεκίνησε με το δεξί την αγωνιστική

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ



Ο αρχηγός της ομάδας μιλά στο protothema.gr: «Στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην Α1» - Μετά την άνοδο της ομάδας πόλο στην Α1 κυρίαρχος στόχος του Ομίλου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στην Ύδρα 

Μια παρέα φίλων, κάποιοι έχουν ήδη ξεπεράσει τα 35 τους χρόνια, όλοι τους όμως αθλητές του πόλο κατάφεραν να ανεβάσουν την ιστορική ομάδα του Υδραϊκού στα σαλόνια της Α Εθνικής στην υδατοσφαίριση. 




Ο Υδραϊκός ιδρύθηκε το 1955 με σκοπό τη μετάδοση της αγάπης προς τη θάλασσα και την ανάπτυξη ναυτικών αθληνάτων, όπως αναφέρει το πρώτο καταστατικό του Ομίλου. 



Σήμερα αριθμεί 300 μέλη και όπως είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος της ομάδας και παλιός αθλητής του πόλο Θεόδωρος Μουστακαρίας: «Σκοπός του Υδραϊκού είναι η μετάδοση της αγάπης προς τη θάλασσα, η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του και η ενίσχυση της παράδοσης της Ύδρας στη συμμετοχή της σε ναυταθλητικούς αγώνες. 





Επίσης, πολύ σημαντική είναι η συμβολή του Ομίλου στην αθλητική πολιτιστική και πνευματική ανέλιξη των νέων του νησιού μας σε ένα ευρύτερο πεδίο αθλημάτων. Πλέον μετά την άνοδο της ομάδας πόλο στην Α1 κυρίαρχος στόχος του Ομίλου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου στην Ύδρα όπου θα είναι η έδρα της ομάδας μας». 











Ο αρχηγός της ομάδας ο Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε πως: «Σήμερα συμπληρώνω 30 χρόνια συμπαίκτης με τον Φίλιππο Καϊάφα. Από τότε που παίζαμε στην Εθνική εφήβων. Με τον Υδραϊκό θέλουμε να γίνουμε πάλι παιδιά. Στόχος είναι να μείνει η ομάδα στην Α1 και να καταφέρουμε να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε στο πόλο». 

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά τον πρώτο νικηφόρο αγώνα του Υδραϊκού, που επιβλήθηκε με σκορ 11-4 της ομάδα του Νηρέα Λαμίας, χθες στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας είπε στο protothema.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά που παίζω με αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στο πόλο και θέλουμε όλοι μας να καταφέρουμε ώστε ο Υδραϊκός να μείνει στην Α1 κατηγορία. Είμαστε μια νέα ομάδα με παίκτες όμως που έχουν τεράστια εμπειρία»











Από την πλευρά του ο Αντώνης Βλοντάκης τόνισε πως: «το τρίπτυχο διοίκηση, παίκτες και προπονητής λειτουργούν ρολόι στον Υδραϊκό και αυτό φαίνεται μέσα και έξω από την πισίνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω, όπως και όλοι οι συμπαίκτες να καταφέρουμε να μείνει στην Α1 η ομάδα». Ο Αντώνης Βλοντάκης δεν έμεινε όμως μονάχα στη νίκη της του Υδραϊκού αλλά μίλησε και για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην Εθνική Ανδρών με τον αποκλεισμού του αρχηγού της Εθνικής, Χρήστου Αφρουδάκη και την αποχώρηση του Μανώλη Μυλωνάκη. Ο Αντώνης Βλοντάκης είπε στο protothema.gr πως πρέπει να «ξηλωθεί» η ΚΟΕ και να δημιουργηθεί μια νέα. 




















ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ