16ο FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

16ο FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας


1os ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ  

2οs ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ     ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ




ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Υδραϊκός είναι τα ημιτελικά ζευγάρια του 16ου φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Μαϊου στο Καρπενήσι.
Μετά την σημερινή κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, έγιναν γνωστές και οι ώρες των αγώνων. Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Υδραϊκός θα γίνει την Παρασκευή στις 17:30 και στις 19:00 θα ακολουθήσει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 του Σαββάτου. Και οι τρεις «μάχες» θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Nova.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή, 8/5
17.30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ
19.00 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σάββατο, 9/5
19.00 ΤΕΛΙΚΟΣ
O αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός δήλωσε: «Με βάση και τα όσα είδαμε στο Καρπενήσι, οι άνθρωποι της Περιφέρειας και των Σωματείων έχουν αγκαλιάσει την διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα είναι απόλυτα πετυχημένη. Όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, οφείλουμε να συμβάλουμε σε αυτό, όπως άλλωστε αρμόζει στο άθλημα μας, στην ιστορία και την παγκόσμια καταξίωση του».
Σε ό,τι αφορά τους θεατές, έγινε γνωστό πως δεν θα υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων οπαδών και σε κάθε ομάδα θα δοθούν 20 διαπιστεύσεις (αθλητές, τεχνικό τιμ, κ.λπ) καθώς επίσης και 30 προσκλήσεις ονομαστικές για κάθε ημέρα. Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα δοθούν από την Περιφέρεια και τα σωματεία του Καρπενησίου στην τοπική κοινωνία (σχολεία, αθλητεs).