Α. Βλοντάκης: «Όποιος μας σνομπάρει περνάει δύσκολα» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Α. Βλοντάκης: «Όποιος μας σνομπάρει περνάει δύσκολα»



Ο Υδραϊκός των 40άρηδων απέκλεισε τη Βουλιαγμένη από το Κύπελλο του πόλο. Ο Αντώνης Βλοντάκης περιγράφει στο πως έζησαν το τρίτο οκτάλεπτο.


Είναι μια ιστορική νίκη για το σύλλογο!», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης λίγη ώρα μετά τη νίκη του Υδραϊκού επί της Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, αποκλείοντας την από το Κύπελλο. Πραγματικά ιστορική, αν σκεφτεί κανείς πως ο σύλλογος της Ύδρας είναι «νεοφώτιστος» στην Α1 και βέβαια έχει την τιμή να εκπροσωπείται από τη ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Λίγους μήνες προτού κλείσει τα 40ά του γενέθλια ο διεθνής φουνταριστός, Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ανδρών μοιράζεται αυτή την ιστορική στιγμή «με τον (Γιώργο) Μαυρωτά, τον (Φίλιππο) Καϊάφα, τα δικά μου πρότυπα όταν ξεκίνησα να παίζω πόλο«.
Στο ξεκίνημα της σεζόν λίγοι έδιναν ελπίδες στον Υδραϊκό εξαιτίας του μεγάλου όρου ηλικίας. Η ποιότητα ωστόσο δεν έχει ηλικία, ενώ η πείρα σε οδηγεί σε νίκη όταν χρειαστεί.
«Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο 2ο γύρο παίζουμε πραγματικά πολύ καλά. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη είχαμε σπουδαίες εμφανίσεις με όλες τις υπόλοιπες ομάδες, έχουμε προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Σήμερα η Βουλιαγμένη δεν ήταν τόσο καλή, έχει μια ομάδα με νέους παίκτες και στο τέλος ήταν φανερό πως τους βάραινε το άγχος»,τόνισε ο Βλοντάκης που έχει τίτλους και μεγάλους τελικούς με τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό, τον Πανιώνιο.
«Πραγματικό το χαιρόμαστε. Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και στο τέλος που «έκαιγε» η μπάλα, εμείς κάναμε αστεία και πλάκες μεταξύ μας. Όποιος μας σνομπάρει ή μας υποτιμάει, περνάει δύσκολα με εμάς. Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή, στη συνέχεια θέλαμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ, τώρα είμαστε κοντά στα πλέι οφ και συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Ας ελπίσουμε πως θα αντέξουμε μέχρι το τέλοςκαι δεν θα μας πιάσουν οι… ρευματισμοί, γιατί έχουμε και μια ηλικία«.
Έχοντας περάσει δύσκολα στο Νηρέα Λαμίας όπου η ομάδα «προδόθηκε» από τους ίδιους της τους ανθρώπους, ο Βλοντάκης «αγκάλιασε» την πρόκληση του Υδραϊκού. «Έχουμε κάνει όλοι την καριέρα μας και τώρα παίζουμε καλά. Το Final-4 δεν το σκεφτόμαστε γιατί έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Προς το παρόν χαιρόμαστε αυτές τις στιγμές«.
Καταλήγοντας λέει μια μεγάλη αλήθεια «θεωρώ πως με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αποτελούμε παράδειγμα και δίνουμε εμπειρίες και στα νέα παιδιά που μας βλέπουν. Ελπίζω πως το καταλαβαίνουν«.