Π. Λάζαρης: «Η χρονιά είναι ονειρεμένη» - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Π. Λάζαρης: «Η χρονιά είναι ονειρεμένη»

Ο περιφερειακός του Υδραϊκού Πάνος Λάζαρης μίλησε στο waterpolonews και στον Κωνσταντίνο Μοσχάτο μετά την ιστορική νίκη της ομάδας του επί της Βουλιαγμένης για τον αγώνα-μπαράζ του κυπέλλου η οποία έδωσε στο συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρωτά την πρόκριση στην 8άδα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟΠ.Ο Λάζαρης στάθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας της Ύδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο σημερινό αποτέλεσμα, ενώ περιέγραψε πως έχει βιώσει ο ίδιος την εμπειρία της συμμετοχής όλη τη σεζόν.

Η χρονιά είναι ονειρεμένη για τον Υδραϊκό. Δεν την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος της ομάδας.
Συγκεκριμένα, αποφύγαμε τα πλέι άουτ και πλέον είμαστε στο δρόμο για πλέι οφ στο πρωτάθλημα, και στο κύπελλο είμαστε μια ανάσα πριν από τα ημιτελικά.
Στο 2ο γύρο, αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχουμε χάσει άλλο ματς.
Θεωρώ ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη τον Μαυρωτά, γιατί έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα στην οποία συμμετέχουν και αθλητές που λόγω των υποχρεώσεων τους δεν μπορούν να προπονούνται καθημερινά.
Η σημερινή νίκη είναι ιστορική, όχι μόνον για τον Υδραϊκό αλλά στο ελληνικό πόλο γενικότερα.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι δεν έχουμε χάσει κανένα ματς εύκολα, εκτός από εκείνο το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα.
Εμείς σήμερα δεν είχαμε άγχος, που αυτό είναι σημαντικό.
Παρότι εμείς σαν ομάδα έχουμε χειρότερη φυσική κατάσταση απ΄ τη Βουλιαγμένη, όπως αποδεικνύει το υπέρ μας 3-0 του τελευταίου οκταλέπτου, ο Υδραϊκός υπερτερεί πολύ σε εμπειρία.
Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου γιατί ήμουν επιφορτισμένος με το μαρκάρισμα του Μάριου του Καπότση, που είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της Βουλιαγμένης.
Για εμένα αυτή η χρονιά είναι τρομερή, μιας και βρέθηκε από μια ομάδα της Α2 να παίζω στην Α1 με τον Υδραϊκό, γιατί με πίστεψαν άνθρωποι όπως ο Πρόεδρος της ομάδας Θοδωρής Μουστακαρίας, ο Δημήτρης ο Μαυρωτάς και ο Φίλιππος Καϊάφας.
Σε περίπτωση δηλαδή που πάρουμε την πρόκριση με τον ΝΟΠ, αυτή θα είναι μου συμμετοχή σε φάιναλ φορ κυπέλλου. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα.
Στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την εικόνα που έχουμε φτιάξει μέχρι στιγμής, να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Το τρώγοντας ανοίγει η όρεξη είναι κυριολεκτικό για εμάς, γιατί κάθε μέρα πηγαίνουμε και με μεγαλύτερο κίνητρο στην προπόνηση. Έχουμε κέφι και πολλή όρεξη.