ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ/ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ/ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Οι δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων

Στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το φετινό Final four του Κυπέλλου Ελλάδας
Αναδείχτηκαν στη σημερινή κλήρωση για το 16ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα πραγματοποιηθούν στο Καρπενήσι, την Παρασκευή 8 Μαΐου. Η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλους τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, ενώ ο δεύτερος θα γίνει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Υδραϊκό. Δηλώσεις έκαναν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.  Αναλυτικά:
Ευγένιος Βούλγαρης (εκπρόσωπος Υδραϊκού): «Είναι μια καλή κλήρωση για τον Υδραϊκό. Η ομάδα μας, στην πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, δεν έχει στόχο ούτε το Κύπελλο, ούτε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στην πισίνα. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν στο μέλλον. Μας ενδιαφέρει να έρθουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο στην Ύδρα».

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού): «Σε αυτό το Φάιναλ Φορ δε φοβόμαστε κάτι. Είμαστε το φαβορί, το ξέρουμε. Θέλουμε πολύ τον τίτλο. Θα είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Είναι ένας από τους στόχους που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και δε θα φοβηθούμε κανένα παιχνίδι, τόσο στον ημιτελικό, όσο και στον τελικό, στον οποίο θεωρώ ότι θα φτάσουμε. Πεποίθηση μου είναι ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, δε θα κάνω προγνωστικά, στέκομαι στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός και ο Υδραϊκός, στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρούν δύο ισοπαλίες. Είναι πολύ λεπτή η θέση μου, ως προπονητής του Ολυμπιακού να κάνω εκτιμήσεις. Δεν έχω προτίμηση σε κανέναν αντίπαλο, εμείς θέλουμε το Κύπελλο και παρότι ένας τελικός Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού έχει διαφορετικό χρώμα πάντα, λόγω των ονομάτων των δύο συλλόγων, στο αγωνιστικό κομμάτι θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του τροπαίου».
Δημήτρης Θωμόπουλος (εκπρόσωπος ΠΑΟΚ): «Για τον ΠΑΟΚ ήταν η χειρότερη δυνατή κλήρωση. Ο θεσμός του Κυπέλλου αξίζει σίγουρα να τον τιμήσουμε. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μου να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, στη φάση στην οποία τώρα βρίσκονται και οι δύο αντίπαλοι. Ο ΠΑΟΚ πάντως τιμά κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό».
Ανδρέας Ζώτος (εκπρόσωπος ΠΑΟ): «Στο Φάιναλ Φορ θα δούμε έναν τελείως διαφορετικό Παναθηναϊκό. Ονειρευόμαστε έναν τελικό Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αμφισβητήσει κάθε αντίπαλο, γιατί έχει κίνητρο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ