ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ KOE - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ KOE

kypello_polo
Η Οργανωτική Επιτροπή του:
Πρόεδρος: Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος ΚΟΕ
Μέλη: Αριστείδης Τάσσιος Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κλεομένης Λάππας Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου, Κώστας Νικόπουλος Πρόεδρος ΚΟ Καρπενησίου.
Στη σημερινή διαδικασία της κλήρωσης, από πλευράς ΚΟΕ παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Γιώργος Κατσαρός, ο Διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος και ο ειδικός συνεργάτης Νίκος Σπηλιωτόπουλος.
Από πλευράς των σωματείων, οι Δημήτρης Μάζης, Θόδωρος Βλάχος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ανδρέας Ζώτος και Κώστας Σπυρόπουλος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Δημήτρης Θωμόπουλος (ΠΑΟΚ), Ευγένιος Βούλγαρης, Δημήτρης Λυγούρας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ).
Ο Γιώργος Κατσαρός επεσήμανε: «Με βάση και τα όσα είδαμε στο Καρπενήσι, οι άνθρωποι της Περιφέρειας και των Σωματείων έχουν αγκαλιάσει την διοργάνωση και ευελπιστώ ότι θα είναι απόλυτα πετυχημένη. Όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του, οφείλουμε να συμβάλουμε σε αυτό, όπως άλλωστε αρμόζει στο άθλημα μας, στην ιστορία και την παγκόσμια καταξίωση του».
Ο Νίκος Σπηλιωτόπουλος εξήγησε τους όρους διεξαγωγής του Φάιναλ Φορ, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας της Ευρυτανίας. Σύμφωνα με αυτούς, δεν θα υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, ενώ σε κάθε ομάδα θα δοθούν 20 διαπιστεύσεις (αθλητές, τεχνικό τιμ,κ.λπ) καθώς επίσης και 30 προσκλήσεις ονομαστικές για κάθε ημέρα.
Προσκλήσεις θα διακινηθούν επίσης από την Περιφέρεια και τα Σωματεία του Καρπενησίου στην τοπική κοινωνία (σχολεία, αθλητές).
Η διαμονή και διατροφή των ομάδων, καθώς επίσης τα έξοδα γραμματείας αγώνων και διαιτητών και των τοπικών μετακινήσεων, είναι εξασφαλισμένα από τους διοργανωτές.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την Δευτέρα 4 Μαϊου, οι συνάδελφοι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για την διοργάνωση, πρέπει να το δηλώσουν (Μέσο, στοιχεία επικοινωνίας τους) στο info@koe.org.gr ή το fax 2109850964.