Ιτέα 2008 Ο Υ.Ν.Ο. στις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλάσσης - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ιτέα 2008 Ο Υ.Ν.Ο. στις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλάσσης


Δώδεκα κολυμβητές/τριες του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου ταξίδεψαν στην Ιτέα Φωκίδας για να εκπροσωπήσουν, για πρώτη φορά, την Ύδρα  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θαλάσσης, όπου διοργανώθηκε 5-6 Σεπτεμβρίου 2008, με τη συμμετοχή 28 σωματείων από ολόκληρη την Ελλάδα και κατέλαβαν την τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία στα αγόρια και την όγδοη στα κορίτσια.
Οι αθλητές μας συναγωνίστηκαν ομάδες οι οποίες έχουν πολλά χρόνια συμμετοχής στο θεσμό, ενώ κέρδισαν τις εντυπώσεις και εννέα συνολικά μετάλλια
·        τέσσερα χρυσά
·        τρία αργυρά
·        δύο χάλκινα
Την ομάδα συμπλήρωναν οι παρακάτω:
Πετρικιόζογλου Μανώλης, Αναργύρου Μιχάλης(ένα χρυσό, ένα χάλκινο), Αναργύρου Βαγγέλης, Αναργύρου Στέφανος, Βούλγαρης Φραντζέσκος(ένα αργυρό), Ρονιώτης Ανδρέας(ένα αργυρό), Παγάνης Μπάμπης(τρία χρυσά), Πατσόγας Χάρης, Βασιλείου Σταματία, Βασιλείου Κατερίνα(ένα χάλκινο), Σαράντη Φυλλίνα, Μάρκου Μαρίνα(ένα αργυρό), με προπονήτρια την κ. Παπαδάκη Ασπασία .
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που έφερε η ομάδα και τα μηνύματα που έχουμε για το μέλλον είναι αισιόδοξα.
Επιθυμία μας είναι να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, αλλά και αυτών του αγωνιστικού τμήματος.