Διάχυτο το αθλητικό κλίμα στη γιορτή επίδειξης αγώνων του ΥΝΟ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Διάχυτο το αθλητικό κλίμα στη γιορτή επίδειξης αγώνων του ΥΝΟ

 ΠΗΓΗ:Η "Φωνή της Ύδρας"
Tην καθιερωμένη επίδειξη αγώνων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 16 Αυγούστου το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος.
Παιδιά και έφηβοι είχαν τη χαρά να λάβουν μέρος στις επιδείξεις των τμημάτων εκμάθησης και αγωνιστικής κολύμβησης του ΥΝΟ. Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις αθλητών και αθλητριών στο πρόσθιο, ελεύθερο, ύπτιο κλπ.

Ολοκληρώνοντας τα αγωνίσματα οι κολυμβητές παρέλαβαν τα μετάλλια και τις βραβεύσεις τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Θεόδωρος Μουστακαρίας, ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Φάνης Κεφαλλωνίτης, η Γραμματέας του Ομίλου Αναστασία Μαυρομάτη, η οποία συντόνισε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες, ο Έφορος του ΥΝΟ Δημήτρης Λυγούρας, μέλη του ΥΝΟ, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΥ, Μανώλης Καραμήτσος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Ράππας, Παναγιώτης Χαραμής, Γιάννης Κόκκος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τάσος Σωτηρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας Λουκία Λούλου, Παναγιώτης Μαρκαντώνης, Μ. Τσακίρης, αρχές και φορείς του τόπου και πλήθος κόσμου.yno15ep m

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του ΥΝΟ, Θεόδωρος Μουστακαρίας απένειμε τιμητική πλακέτα στον τερματοφύλακα της Εθνικής και του Υδραϊκού (υδατοσφαίριση), Κωνσταντίνο Φλέγκα για τη μεγάλη διάκριση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και της απευθείας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Ο Πρόεδρος τόνισε επίσης ότι στην προσπάθεια του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου θέλει να έχει τη στήριξη όλων των φορέων για να μπορέσει να συνεχίσει το σημαντικό έργο του Ομίλου, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ομάδας μας να έχει παρουσία στην Α1 Κατηγορία! Παρών ήταν ο Προπονητής της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών Δημήτρης Κραβαρίτης καθώς και ο βετεράνος πολίστας Φίλιππος Καϊάφας, ο οποίος στηρίζει δυναμικά τον Υδραϊκό, προσφέροντας σπουδαίες διακρίσεις στην ομάδα.
Ωστόσο πολλά μπράβο αξίζουν σε δυο κυρίες, την Προπονήτρια του ΥΝΟ, Ασπασία Παπαδάκη που πάντα στέκεται αρωγός και εκπαιδεύει άρτια τα παιδιά καθώς και την Παιδίατρο Σωτηρία Μπαλαμπάνη για την πολύτιμη βοήθειά της.
Και του χρόνου ευχόμαστε σε αυτή την θεαματική αθλητική προσπάθεια, και φυσικά καλή και δυνατή συνέχεια στον Υδραϊκό. Να έχουν οι αθλητές πάντα επιτυχίες και ανόδους σε όλα τα επίπεδα!