Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση για την τετράδα της Α1 ο Υδραϊκός - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση για την τετράδα της Α1 ο Υδραϊκός

Σημέρα το απόγευμα στο κολυμβητήριο του Αλίμου η ομάδα της Ύδρας αντιμετώπισε για τα πλέι οφ τον Εθνικό, στον "τελικό" του ζευγαριού, καθώς οι ομάδες μέτραγαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια και όποιος επικρατούσε, θα έπαιρνε και το εισιτήριο για την τετράδα του πρωταθλήματος. Σε έναν αγώνα για πολύ "γερά νεύρα" ο Υδραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, καθώς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι το σκληρό παιχνίδι, πήραν την διαφορά που ήθελαν και την κράτησαν μέχρι και το τέλος. Να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και λίγο πριν το φινάλε, υπήρξε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κοκκινάκη όπου και αποβλήθηκε. Σε εκείνο το σημείο απειλήθηκε η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά με τη συνδρομή των ψυχραιμότερων, κυρίως του αρχηγού του Υδραϊκού Φίλιππου Καϊάφα και του προέδρου του ΥΝΟ, Θεόδωρου Μουστακαρία και του προπονητήτη του Εθνικού αποσοβίστηκαν τα χειρότερα, και ολοκληρώθηκε κανονικά η αναμέτρηση.
Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Υδραϊκός θα αντιμετωπίσει για τις θέσεις 5-6 τον ΠΑΟΚ με πλεονέκτημα έδρας. Ενώ ο Εθνικός τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.
Τα Οκτάλεπτα: 3-2, 0-4, 2-2, 2-4.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Φλέγκας, Καϊάφας 1, Ποταμιάνος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Λ., Δανούρδης, Μπλάνης 1, Λουιζίδης 1, Αργυρόπουλος Κ., Φώσκολος 1, Βλοντάκης 1, Λιαπάκης, Μιγόπουλος,
Στελάτος 1, Τσαχιλίδης 1.
ΠροπονητήςΔημήτρης Μαυρωτάς