Πώς να χάσεις όταν ο Φλέγκας αποκρούει με δυο χέρια παραπάνω του Ντάνιελ Βάργκα! - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Πώς να χάσεις όταν ο Φλέγκας αποκρούει με δυο χέρια παραπάνω του Ντάνιελ Βάργκα!

Οταν μια ομάδα έχει καλό τερματοφύλακα δύσκολα δε θα έχει καλή παρέα. Και στην περίπτωσή μας στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Φλέγκα, του δικηγόρου της Εθνικής μας, συνδυάζονται πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο η εμπειρία, η ικανότητα, η αντίληψη κι η ωριμότητα για να κάνει σπουδαία πράγματα.
Ο Φλέγκας, ο γκολκίπερ της Εθνικής μας και του Υδραϊκού δείχνει ότι το Παγκόσμιο του Καζάν κι η βοήθειά του για το χάλκινο μετάλλιο, ήταν απλά η αρχή. Πραγματοποιεί εξαιρετικές παρουσίες και τα πάντα φάνηκαν στον αγώνα με τους Ούγγρους, όταν «κατέβασε» σουτ του Ντάνιελ Βάργκα με ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ σε λιγότερο για εμάς!
Αυτό δείχνει ικανότητα και τρομερή αυτοπεποίθηση και στέλνει σαφές μήνυμα στους αντιπάλους: «Μάγκες δύσκολα… Αν θέλετε εύκολα γκολ, να πάτε αλλού!».
Κι όλα αυτά όταν η άμυνά μας (με συνδυαστικές δομές και πολλές αλληλοβοήθειες) δέχτηκε από τους Σέρβους μόλις ένα γκολ σε κάτι λιγότερο από 18 αγωνιστικά λεπτά (1-5 ήταν 6.31 πριν το τέλος της γ΄ περιόδου) κι όταν έχεις τα «πιστόλια» της Ουγγαρίας στα πέντε τέρματα με το πέρας της ίδιας περιόδου! ΠΗΓΗ: WWW.WATERPOLOLIVE.GR