"Άλωσε" τη Χίο ο Υδραϊκός, με ανατροπή 4-3 τον ΝΟΧ - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

"Άλωσε" τη Χίο ο Υδραϊκός, με ανατροπή 4-3 τον ΝΟΧ

Αναδημοσίευση απο Κ.Ο.Ε.----
Στις δύσκολες έδρες φαίνεται ότι τα πάει καλύτερα ο Υδραϊκός και το απέδειξε στη Χίο. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας με 4-3 επί του ΝΟ Χίου, για την 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία, κάνοντας, μάλιστα στο τέλος την απόλυτη ανατροπή.
Το ματς ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις και άστοχες προσπάθειες, εξ ου και το μικρό σκορ. Οι Χιώτες βρέθηκαν να προηγούνται με 3-2 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτα, αλλά με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του τέταρτου, ένα του Στελλάτου στο 2.03 πριν από τη λήξη και ένα του Γραμματικού, 1.07 πριν από το τέλος, χάρισαν μια τεράστια νίκη στην ομάδα της Ύδρας. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν σε παίκτη παραπάνω, με τον Υδραϊκό μέχρι εκείνη τη στιγμή να μην έχει σκοράρει σε αυτόν τον τομέα.
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3-4.
Οκτάλεπτα: 0-1, 1-0, 2-1, 0-2.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης Ν., Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Μαρουλάς, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριάνος, Καζάζης.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Μπλάνης, Βιτέλλας, Αργυρόπουλος, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός 1.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής