ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-7 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 4-3, 2-1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μάριος Κάσδαγλης): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 3, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Ηλιόπουλος.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 2, Μαντής, Ρουμάνης.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Εξαιτερικό ματς, με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ήταν αυτό στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ανάμεσα στον ΝΟ Βουλιαγμένης και τον Υδραϊκό, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Ο ΝΟΒ επικράτησε τελικά δύσκολα με 8-7 και παρέμεινε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.
Δύο διαφρετικά πρόσωπα είχε το παιχνίδι στον Λαιμό. Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ο Υδραϊκός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους "μπέμπηδες" του Χρβόγιε Κόλιανιν και να προηγηθεί με 3-1 και 4-3 (στις αρχές του τρίτου), αλλά στη συνέχεια οι Βουλιαγμενιώτες βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς, έσφιξαν την άμυνά τους, βρήκαν λύσεις στην επίθεση και έκαναν την ανατροπή, περασαν μπροστά με 6-4 και 8-6. Ο Υδραϊκός μείωσε σε 8-7, είχε την ευκαιρία ακόμα και να ισοφαρίσει στο φινάλε, αλλά ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ Δημήτρης Κουρούβανης είπε "όχι".
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα:"Στο 4.22 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Μάριος Κάσδαγλης, για έντονη διαμαρυυρία στους διαιτητές".

[full_width]