Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Υδραϊκός στο 14ο τουρνουά του ΣΕΔΥ. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Υδραϊκός στο 14ο τουρνουά του ΣΕΔΥ.


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο 14ο τουρνουά ανδρών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), αφού στον τελικό που διεξήχθη στο Ρέστειο Κολυμβητήριο του Φαλήρου επιβλήθηκε με 13-8 του Υδραϊκού.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που τη συνόδευε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ένα τουρνουά που θεωρείται πρόβα τζενεράλε τόσο για τους συλλόγους, όσο και για τους διαιτητές. Από την άλλη, ο Υδραϊκός με τις συνολικές του εμφανίσεις έδειξε πως και φέτος θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α1. Για τον Ολυμπιακό έπαιξαν από τους ξένους οι Γιόκοβιτς και Μίτροβιτς, ενώ εκτός των Ζιβογίνοβιτς και Μπουλιούμπασιτς στον τελικό δεν έπαιξε ο Αλέξανδρος Γούνας. Από τη μεριά του ο Υδραϊκός αγωνίστηκε χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Κοκκινάκη και τον Καπετανάκη Γρηγόρη λόγω ίωσης. 
Μεγάλος Τελικός
Ολυμπιακός – Υδραϊκός 13-8 (3-2, 3-2, 5-1, 2-3)
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 5, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.
Υδραϊκός NO (Δημήτρης Κραβαρίτης)Γαλανόπουλος, Κόχειλας, Γούρας, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας 1, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 2, Ίρβινγκ 1
Τελική Κατάταξη
1.   Ολυμπιακός
2.   Υδραϊκός NO
3.   ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
4.   Πανιώνιος
5.   Εθνικός Πειραιά
6.   Παναθηναϊκός
7.   Απόλλων Σμύρνης
8.   ΑΝΟ Γλυφάδας
9.   ΝΟ Χανίων

[full_width]