Ντέρμπι με ανατροπή ο Απόλλων Σμύρνης, 14-12 τον Υδραϊκό στον Άλιμο. - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ντέρμπι με ανατροπή ο Απόλλων Σμύρνης, 14-12 τον Υδραϊκό στον Άλιμο.



Το συγκλονιστικό ντέρμπι στον Άλιμο, που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών, είχε τελικά νικητή του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή και επιβλήθηκε επί του Υδραϊκού με 14-12, την Τετάρτη (27/11) το απόγευμα.
Με κορυφαίους τους Χαραλαμπόπουλο (ΦΩΤΟ 1) και Μοσκόφ, η "ελαφρά ταξιαρχία" επέστρεψε στο ματς και πήρε το σημαντικό τρίποντο, ξεπερνώντας και πάλι στη βαθμολογία τον σημερινό αντίπαλό της, παρότι είχε βρεθεί να χάνει ακόμα και με 7-2 και 8-3. Ο Απόλλων έφτασε στους 24 βαθμούς και περιμένει τον αγώνα του ΝΟ Βουλιαγμένης με το Παλαιό Φάληρο για να δει αν θα είναι 3ος ή 2ος μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους Αμερικανούς του Υδραϊκού (Όμπερτ, Ίρβινγκ) και τον τερματοφύλακά του Γαλανόπουλο να είναι οι κορυφαίοι του στο πρώτο μισό και να τον οδηγούν σε ευρύ προβάδισμα. Όμως, ο Απόλλων κρατήθηκε στο παιχνίδι με γκολ του κορυφαίου του στην αναμέτρηση φουνταριστού του Χάρη Χαραλαμπόπουλου και σε συνδυασμό με το ανέβασμα της απόδοσης όλων των παικτών των φιλοξενούμενων έφτασε στη νίκη. Καθοριστικό για την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη ήταν το διάστημα από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, όταν έτρεξε επιμέρους 7-1 και μετέτρεψε το 8-3 σε 9-10.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12-14
Οκτάλεπτα: 3-1, 5-4, 1-5, 3-4.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ ΝΟ(Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Πρέκας 1, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχιλίδης 1, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 3.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ – Νάσερ, Μητρόπουλος, Γραμματικός, Μοσκόφ 6, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γεώργ., Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ., Χαραλαμπόπουλος 5, Βιτέλλας, Τρόβας, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ


[full_width]