O Υδραϊκός και οριστικά 3ος, 10-10 με Απόλλωνα Σμύρνης - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

O Υδραϊκός και οριστικά 3ος, 10-10 με Απόλλωνα Σμύρνης

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και κάτω από τον καυτό ήλιο στο κολυμβητήριο του πάρκου στο Γουδή, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο Υδραϊκός έμεινε όρθιος, πήρε τη χρυσή ισοπαλία (10-10) από τον γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης, παρέμεινε  αήττητος μετά την επανέναρξη (με 3 νίκες και 1 ισοπαλία) και κλείδωσε οριστικά την 3η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 Ανδρών, την καλύτερη στην ιστορία της ομάδας.
Ο Υδραϊκός ολοκλήρωσε τους αγώνες του, αφού έχει δώσει και το ματς της 22ης αγωνιστικής (9-6 τον ΝΟ Χίου) και τερματίζει με 51 βαθμούς, δηλαδή 4 περισσότερους από τον διώκτη του Απόλλωνα, ο οποίος έχει πλέον 47 και θα παίξει την Τετάρτη (8/7) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 22η και τελευταία αγωνιστική. Ό,τι κι αν γίνει σ' αυτό το ματς, όμως, η "ελαφρά ταξιαρχία" δεν μπορεί να προσπεράσει τον Υδραϊκό (που είναι οριστικά 3ος και ο Απόλλων 4ος).
Ο αγώνας στο Γουδή είχε ανατροπές, ένταση, τρεις αποβολές με αντικατάσταση, δύο με κόκκινη κάρτα και σπουδαίες αποκρούσεις από τους δύο γκολκίπερ, με αποκορύφωμα την επέμβαση του Γαλανίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Κοκκινάκη στα 2:15 πριν από το τέλος και με το σκορ στο 10-10. Αλλά αυτό δεν μπόρεσε να δώσει φτερά στον Απόλλωνα για την πλήρη ανατροπή. Οι Υδραίοι είχαν προηγηθεί 10-6, στο 4.26 πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, ενώ ο Απόλλων είχε ισοφαρίσει σε 10-10, στο 3:03 πριν από τη λήξη του αγώνα, που έμεινε και ως τελικό σκορ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα: "Στο 7.07 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 7 του Υδραϊκού Μπλάνης, διότι σε απόφαση των διαιτητών γύρισε και είπε "δεν ντρέπεσαι, δεν ντρέποεσαι" και ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί με αντικατάσταση για διαμαρτυρία. Στο 3.13 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Υδραϊκού Βολτυράκης, για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών και ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο".
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-10
Οκτάλεπτα: 4-3, 2-4, 2-3, 2-0.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 5, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχιλίδης 1, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Πρυμηκύριος, Παπακώστας.
Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης
Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

[full_width]