Άνετα και... πρώτος στους "8" ο Υδραϊκός, 20-8 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Άνετα και... πρώτος στους "8" ο Υδραϊκός, 20-8 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη



Ο Υδραϊκός είναι η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά (φάση των "8") του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επιβλήθηκε με 20-8 επί του Άρη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία των νοκ άουτ της φάσης των "16".

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι άμυνες και των δύο ομάδων ήταν ανοιχτές και σημειώθηκαν συνολικά 13 γκολ (5-8), αλλά στη συνέχεια ο Υδραϊκός έκλεισε τις διοόδους στον αντίπαλό του και, με πλουραλισμό στην επίθεση, έφτιαξε τη μεγάλη διαφορά υπέρ του. Κορυφαίος σκόρερ για τον νικητή ο αειθαλής Φώτης Μπλάνης (φωτο) με 4 γκολ.

Στην αρχή του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

ΑΡΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-20.

Οκτάλεπτα: 5-8, 0-4, 1-3, 2-5.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 2, Πασματζής, Αλιαπούλιος 1, Νάνος, Ζίτνικ, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Σολογάνης 3, Κοστιουτσένκοφ 2, Γάτος, Κουνέλας.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης 1, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης, Πρέκας 3, Αλμύρας 1, Μπλάνης 4, Φώσκολος 3, Άτζιτς 3, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 3, Παρτσόγλου.

Διαιτητές: Μοίραλης, Καρούλης

Αλυτάρχης: Σιώης Πολυζώης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής













[full_width]