Χρήσιμες εμπειρίες ενόψει συνέχειας - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Χρήσιμες εμπειρίες ενόψει συνέχειας


Ο Υδραϊκός μπορεί να μην τα κατάφερε στα προκριματικά του LEN Euro Cup ανδρών το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχοντας ρεαλιστικά ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, ωστόσο θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Challenger Cup.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ύδρας, Νίκος Καραμάμνης, σε δηλώσεις του στο pisina.net αναφορικά με τη συνέχεια για την ομάδα του αλλά και την εξαιρετική παρουσία των νεοαποκτηθέντων Ιαπώνων:

"Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως βρισκόμασταν σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και αντιμετωπίσαμε ομάδες με μεγάλη ιστορία και εμπειρίες από ευρωπαϊκούς αγώνες! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και την προσπάθεια όλων των παιδιών διότι καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αρκετά χρονικά διαστήματα των παιχνιδιών ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο με την Ortigia και στα δύο παιχνίδια με Pay d'aix και Partizan. Είχαμε βοήθεια από τα δύο παιδιά από την Ιαπωνία αν και είχαν κάνει μόνο μια προπόνηση μαζί μας και προέρχονταν από ένα κοπιαστικό ταξίδι 24 ωρών πριν φύγουμε για τις Συρακούσες. Αντιμετωπίσαμε τους αγώνες του Eurocup ως προετοιμασία και γρήγορη προσαρμογή των Ιαπώνων στην ομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την απόκτηση εμπειριών που θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας στο νεοσύστατο Challenge Cup".

pisina.net



[full_width]