Ο Υδραϊκός υπέταξε τον Παναθηναϊκό, 12-11 στο "Αντ. Δημητρόπουλος" - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ο Υδραϊκός υπέταξε τον Παναθηναϊκό, 12-11 στο "Αντ. Δημητρόπουλος"


Με μια σπουδαία νίκη που επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Υδραϊκός την Α' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Για την 14η και τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης, η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επικράτησε 12-11 του Παναθηναϊκού, στην τυπική του έδρα το κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Καραμάνη έφθασε τους 15 βαθμούς (6η θέση, ισόβαθμος με την 5η ΑΕΚ) στον Α’ Όμιλο και με τόσους θα μπει στη Β’ φάση, ενώ ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Μάζη παρέμεινε στους 25, έχοντας εξασφαλισμένη δώ και καιρό την τετράδα του ομίλου, καθώς και την 3η θέση.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν και με 4 γκολ διαφορά, 84 και 9-5 και οι φιλοξενούμενοι πράσινοι μείωσαν στο ένα και στο τελικό 12-11.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 4-3, 4-2, 2-4, 2-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 2, Παπαβασιλείου, Γκαράνης, Σουζούκ 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 3, Δημακόπουλος, Λιαπάκης 4, Ζώρζος, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης Ευ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ραστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Χωματάς, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Διαιτητές: Μοίραλης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Δήμητρα Ασιλιάν

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής


[full_width]