Παραμένουν οι Τακάτα και Σουζούκι - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Παραμένουν οι Τακάτα και Σουζούκι



Η κλήρωση για την Α1 κατηγορία πόλο των ανδρών και γυναικών έγινε εχθές στο ξενοδοχείο “Colar” του Φαλήρου. Το Pisina.net βρέθηκε εκεί και ο Νίκος Καραμάνης, ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον σύλλογο του Υδραϊκού, μίλησε στην σελίδα μας. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Υδραικου, κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Βουλιαγμένη, τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, τον Εθνικό, την ΑΕΚ, το Φάληρο, και τον πολύ «φρέσκο» στην μεγάλη κατηγορία, ΟΦΘ-ΝΕΟΤΕΧ. Πολύ ανέφεραν, πως ο απέναντι όμιλος «γέρνει», δηλαδή είναι λίγο πιο δύσκολος. Ο Νίκος είπε την γνώμη του πάνω σε αυτό και δήλωσε:
«Και πέρσι στην ίδια διαδικασία, πάλι κάποιοι έλεγαν πως ο ένας όμιλος είναι πιο εύκολος απο τον άλλο, αλλά στην τελική αποδείχθηκε πως δεν ίσχυε αυτό. Όλα θα κριθούν στο νερό. Ταυτόχρονα πρέπει να περιμένουμε και την ολοκλήρωση των ρόστερ των ομάδων για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα.
Ο Υδραϊκός ολοκλήρωσε το ρόστερ του;
«Ο Υδραϊκός ολοκλήρωσε το ρόστερ του και οι ξένοι παίκτες, θα είναι οι ίδιοι με περσι, ο Τακατα και ο Σουζούκι. Στόχος μας με τα νέα παιδιά που ήρθανε, είναι να φτιάξουμε μία πιο ποιοτική ομάδα και να φτάσουμε πιο ψηλά από πέρσι».

Pisina.net



[full_width]