Μιαούλεια 2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μιαούλεια 2011



Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος έδωσε και φέτος «το παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις των Μιαουλείων 2011 με όλα τμήματα των παραδοσιακών ελληνικών χορευτικών, δίνοντας χρώμα και μουσική στο ένδοξο νησί της Ύδρας. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου συμμετείχε με παραδοσιακούς νησιωτικούς χορούς στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους αγώνες των Special Olympics. Το Σάββατο 25 Ιουνίου με ένα μουσικοχορευτικό Αιγιοπελαγίτικο ταξίδι σε τρία σημεία του λιμανιού της Ύδρας άνοιξαν την κύρια εκδήλωση των Μιαουλείων αποσπώντας το χειροκρότημα Υδραίων και επισκεπτών. Επίσης έντονη ήταν η παρουσία τους στο δρώμενο «Μιαούλεια 2011.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις έκλεισαν όπως κάθε χρόνο την Κυριακή 26 Ιουνίου τα χορευτικά τμήματα του Υ.Ν.Ο. και το χορευτικό συγκρότημα «Δωδώνη» με τη μουσικοχορευτική παράσταση «Μένουμε πάντα παιδιά», με χορούς και ακούσματα από διάφορα μέρη και διαφορετικές εποχές, σ’ ένα συνταίριασμα επί σκηνής που άφησε έκπληκτους όλους τους παρευρισκόμενους και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια.
Την τελευταία εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θοδωρής Μουστακαρίας, μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου και εκπρόσωποι των φορέων του νησιού. Εμπνευστής και υπεύθυνος των χορευτικών δρώμενων ήταν ο χοροδιδάσκαλος κ. Γεώργιος Γκολέμης τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά για ό,τι προσφέρει στα παιδιά μας εδώ και 16 χρόνια, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της παράδοσης και του πολιτισμού μέσα από τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου εντός κι εκτός Ύδρας. Τέλος, στα παιδιά μας οφείλουμε ένα μεγάλο «μπράβο» για την κατάθεση ψυχής, υδραίικης λεβεντιάς και ταλέντου σε όλα τα δρώμενα των Μιαουλείων 2011!

περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ