Τελετή λήξης κολυμβητικής περιόδου, Πειραιάς 15/06/2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τελετή λήξης κολυμβητικής περιόδου, Πειραιάς 15/06/2011


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος στις τρεις πρώτες θέσεις σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα στιλ κολύμβησης!
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία την τελετή λήξης των χειμερινών προγραμμάτων κολύμβησης στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά. Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Η οργάνωση ήταν τέλεια κι αυτό οφείλεται στο διευθυντή του Κολυμβητηρίου κ. Κυριάκο Δουρέκα, τον οποίο ευχαριστούμε και για τη διευκόλυνση που μας παρέχει σε όλη τη διάρκεια του χρόνου σχετικά με τις μέρες και ώρες των προπονήσεων.




Κλείνοντας έναν κύκλο προπονήσεων στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος ξεχώρισε ανάμεσα σε τρία σωματεία σε παρουσία, φυσική κατάσταση και τεχνική κολύμβησης. Όλοι οι αθλητές έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό, ακόμη κι αυτοί που τους έλειπαν προπονήσεις λόγω άλλων υποχρεώσεων ή απόστασης! Όμως τις εντυπώσεις δεν έκλεψαν μόνο οι αθλητές του Ομίλου μέσα κι έξω από την πισίνα, αλλά και οι γονείς των παιδιών με τη δυναμική τους παρουσία στην κερκίδα. Η ψυχή των τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης όμως είναι η προπονήτρια του Ομίλου κα. Ασπασία Παπαδάκη που με υπομονή και παιδαγωγικό τρόπο προετοιμάζει τα παιδιά μας να είναι πάντα σε θέση να συμμετέχουν και να αγωνίζονται με αθλητικό πνεύμα.
Όλοι εμείς οι γονείς των παιδιών καθώς και το Δ.Σ. του Ομίλου την ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα προσφέρει στα παιδιά μας.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους και .....συνεχίζουμε από αρχές Ιουλίου τις προπονήσεις στην όμορφη Ύδρα. 
περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ