Ρέστεια 2011 - ΥΔΡΑΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Breaking

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ρέστεια 2011


Ρέστεια 05/06/2011. Χρυσό μετάλλιο στα 33μ. ελεύθερο (κατηγορία 44 -49 ετών) ο βετεράνος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Δημήτρης Λυγούρας!
Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά τους κολυμβητικούς αγώνες για βετεράνους κολυμβητές και κολυμβήτριες. Την Κυριακή το απόγευμα το ανοικτό κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου γέμισε με συγγενείς και φίλους για να θαυμάσουν από κοντά το θάρρος και τη δύναμη των βετεράνων αθλητών. Συμμετείχαν πρώην αθλητές και αθλήτριες από 24 ετών έως 82 ετών!



Ξεχωριστή μορφή η πρώην πρωταθλήτρια Τόνια Μαχαίρα και ο ρωμαλέος βετεράνος 82 ετών Ανδρέας Γκιουζέλης! Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος εκπροσωπήθηκε από το βετεράνο αθλητή της υδατοσφαίρισης Δημήτρη Λυγούρα που προετοιμάστηκε σκληρά επί δύο μήνες σε αγωνιστικό πρόγραμμα από την προπονήτρια του Ομίλου κα. Ασπασία Παπαδάκη και ακολούθησε «ευλαβικά» τις διατροφικές συμβουλές της Τόνιας Μαχαίρα. Συγχαρητήρια τόσο στον Δημήτρη για τη συμμετοχή του και τη διάκρισή του, όσο και στην κα. Ασπασία που βοήθησε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Ευχόμαστε του χρόνου να έχουμε περισσότερες συμμετοχές από βετεράνους αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου.
περισσότερες φωτογραφίες   ΕΔΩ